2789
عنوان

تئاتر

| مشاهده متن کامل بحث + 5977 بازدید | 32 پست
عزیزم من سالهاست که در سینما فعالیت میکنم  قبل از اون هم سالها رادیو ،تئاتر و فرم کار کردم .. ...

گلم نمیگم غیر ممکنه... اتفاقا آشنای ما یه عمره تو این کاره و الان نوه داره.. ولی به هیچ کدوم از نوه ها و بچه هاش اجازه نداد وارد این حیطه بشن

به قول خودش باید چشمهاتو رو خیلی از کثیفی ها ببندی از طرفی تعارف نداریم زن وضعیتش پیچیده تره

این همه بازیگر به جنیش می تو پیوستن..‌‌ یه بار یکی خفت کرد آدم میخواد چیکار کنه؟

هر بلایی هم که سر طرف بیاری کاری که نباید بشه شده...

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر کنم شما هنری بودی و الان میای نیگی نه اونجا نماز جماعت هم برگزار میشه😁

نماز جماعت ندیدم برگزار بشه . 

اما خیلی از افراد نماز هم میخونند .. روزه هم می‌گیرند .. به خیلی از اصول هم پایبند هستند . 

خیلی ها هم هیچی براشون مهم نیست . 

شما با رفتن به تئاتر شهر اون هم چندبار چه چیزهایی دیدی!! 

چند بار نه... هفته ای چندبار😉

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
گلم نمیگم غیر ممکنه... اتفاقا آشنای ما یه عمره تو این کاره و الان نوه داره.. ولی به هیچ کدوم از نوه ...

خفت؟!؟؟  

نیازی به سرکشی به جنبش می تو نیست . من کنار این افراد کار میکنم .. خیلی از افراد پیوسته به این جنبش رو از نزدیک میشناسم و خوب هم میشناسم ( خودم از امضا کنندگان این جنبش هستم) و افسوس که خیلی از این افراد معلوم الحال هستند . حداقل برای امثال من که از نزدیک ازشون شناخت داریم .. کارهاشون رو کردن .. به قله ی شهرت رسیدن و حالا یادشون اومده فلانی بهشون پیشنهاد داده .. فلانی بهشون تعرض کرده .. 

یه توصیه برای شما دارم تا در بطن ماجرایی نبودید در موردش قضاوت نکنید .. به صرف چیزهایی که می‌شنوی حکم نده . هرچند اومدی و گفتی با چشم دیدی! اما اجازه بده با خنده ای تلخ بگذرم ازش .. چیزی که در کنار سالها کار کردنم ندیدم ( نه که نیست .. علنی نیست .. اونطور که شما با چند بار بار آمد و شد ! دیدی!!.. قطعا هست .. همون‌طور که در همه ی مشاغل و صنوف هست .. اما گل رو جلوی گلباز میکشند! حال و هول رو جلوی اهلش میکنند😉) ...

خفت؟!؟؟   نیازی به سرکشی به جنبش می تو نیست . من کنار این افراد کار میکنم .. خیلی از افراد پیو ...

با قسمت های اول حرفت به شدت موافقم...

آدم های به قول تو که یه عمر تو این حرفه ن و الان که دیگه پیشنهاد کاری ندارن به این جنبش پیوستن

با این قسمت هم که اصناف دیگه هم همینه کاااااملا موافقم... از ادارات حتی دولتی بگیر تااااا بیمارستان ها و کارگاه ها ما خانواده به شدت پر جمعیتی هستیم و تو هر صنفی چند نمونه شو دیدم...

ولی این که میگی گل رو جلو گل باز میکشن...

تو همین امروز برو پارک دانشجو سرباز هاشم اینکارن...

دو دقیقه کنار دست فروشاش وایستا ببین مشتری هاش چطوری حساب میکنن...

او سکو کنار تئاتر برو ۵ دقیقه بایست ببین چه خبره...

می دونم از من بیشتر دیدی و خوب می دونی چی میگم

از طرفی اینم می دونم این صنف به شددددت مهم ولی متاسفانه آلودس.. اهمیتش تو این روزا و هر روز مشخصه که این عرصه رو وا دادیم تا یه مشت بیسواد بیان بهش جهت بدن

ولی اینم میدونم شنا تو باتلاق شاید غیر ممکن نباشه ولی واقعا سخته و جانکاه🙏🌿

شما بگو هر روز 😊  یک سوال ✋  لطفاً  برای چه کاری می‌رفتید ؟؟

اولا الان خونمون خیلی خیلی نزدیکه شه

ولی قبلنا من از دانشگاه میومدم و همسرمم شریف میخوند اونجا قرار میذاشتیم😍😍😍

البته نامزد بودیم

سالها کارمون این بود

یادش بخیر🥺

شما بگو هر روز 😊  یک سوال ✋  لطفاً  برای چه کاری می‌رفتید ؟؟

البته دوسال نامزدی...

ولی بعد اون تا الان هم همیشه از اونجا قرار میذاریم🙏

اولا الان خونمون خیلی خیلی نزدیکه شه ولی قبلنا من از دانشگاه میومدم و همسرمم شریف میخوند اونجا ق ...

عزیزم هفته ای چندبار می‌رفتی تئاتر شهر؟!!! برای دیدن نمایش ! 

من فکر کردم برای انجام کاری می‌رفتی پشت صحنه🤦 

اون همه مشاهدات رو از صحن داشتی؟؟؟؟

عزیزم هفته ای چندبار می‌رفتی تئاتر شهر؟!!! برای دیدن نمایش !  من فکر کردم برای انجام کاری می‌ر ...

گلی اتفاقا فرصت میکردیم نمایش میرفتیم و الان هم اگه بتونم میریم

اتفاقا هم از محیط داخل تئاتر گفتم  هم پارک....

محیط های تئاتر ها و کارهای سینمایی دیگه رو هم دیدم البته نه آنچنان مثل شما....ولی در حد خودم

مثلا حد اقل چیزی که من نوعی دیدم جایی مثل حوزه هنری که یه مدت کاری(این دیگه کاری بود😁) میرفتم یا سوره و اوج(میدون فلسطین) چنین چیزهایی انصافا نبود

گلی اتفاقا فرصت میکردیم نمایش میرفتیم و الان هم اگه بتونم میریم اتفاقا هم از محیط داخل تئاتر گفتم & ...

عزیزم من چیزی برای گفتن ندارم 

چرا که شما بدون اشراف به محیط .. با دیدن محوطه پارک دانشجو .. چنین قضاوتی رو کردید ( ارجاع میدم شمارو به پست های خودتون ) 

برات آگاهی ،برکت و خوش نامی آرزو میکنم🙏🌹

گلی اتفاقا فرصت میکردیم نمایش میرفتیم و الان هم اگه بتونم میریم اتفاقا هم از محیط داخل تئاتر گفتم & ...

به هر حال از راهنمایی هر دو بسیار سپاسگزارم،لطفتون پایدار😍🧡

عزیزم من چیزی برای گفتن ندارم  چرا که شما بدون اشراف به محیط .. با دیدن محوطه پارک دانشجو .. چ ...

به هر حال از راهنمایی هر دو بسیار سپاسگزارم،لطفتون پایدار🧡😍