2777
2789
عنوان

چی شده از زندگی خسته بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست
شوهر بزرگوار میخواست کارشو عوض کنه .نشد الان بیکاره و داغون به جای اینکه ازش طلبکار باشم .باید حواسم ...

دقیقا مثل شوهر من 

انقد ساده اس که به همه اعتماد می‌کنه

نیم ساعت پیش سر ندونم کاری هاش بحث کردیم 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

من وقتی ک هرچی پول داشتیم ماشین نصف طلاهام و دادیم یه زمین خریدیم با موقعیت خوب ک گرون شد بفروشیم بعدش متوجه شدیم این زمین ب صد  نفر فروخته شده و هنوز ک هنوز دنبال پولمونیم و بعد از اون دزد خونمونو زد تلوزیون و وسایل برقی و باقی مونده چهارتا طلاو گاو صندوق باز کردن شوهرم مقداری پس انداز داشت بردن و بعد شوهرم شریک بود شریکش پولو بالاکشیدو به بدبختی و دعوا تازه ۹۰میلیون پس نداد و جای ضرراش برد

و بعد اون خودم یهو کیست تو دلم ترکید بیمارستان بستری شدم بعد پسرم مریض شد بستری شد تو چندماه نابود شدیم و ب جایی کشید ک شوهرم میگفت امروز فرداس خودمو دار بزنم دیگه نمیکشم

ولی گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم ولی من به هیچ وجه نمیخوام دختر بچه طلاق بشه همش سه سالشه و میدونم تک و تنها با این پدر آینده نا ...

با روانشناس کارت حل نمیشه؟

دارو اعصاب زیاد جالب نیستا

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
همین الان. سالها حالم خراب بود اما تو این سه سال. مخصوصا امسال چه حرفایی که نشنیدم. آرزوم رو ازم گر ...

برات دعا میکنم خدا همونی رو که باب دلت مصلحتت قرار بده و ارامش به قلبت برگرده تو هم برام دعاکن🥲

خدایا تو بساز ❤
همین الان. سالها حالم خراب بود اما تو این سه سال. مخصوصا امسال چه حرفایی که نشنیدم. آرزوم رو ازم گر ...

خدا نکنه عزیزم🥺

برات دعا میکنم خدا همونی رو که باب دلت مصلحتت قرار بده و ارامش به قلبت برگرده تو هم برام دعاکن🥲

ممنونم. خیلی محتاج دعام 😔 ان شالله شماهم به حاجاتت برسی

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
من وقتی ک هرچی پول داشتیم ماشین نصف طلاهام و دادیم یه زمین خریدیم با موقعیت خوب ک گرون شد بفروشیم بع ...

عزیزم بمیرم برا دلت 

الان چی مشکل زمین حل شد؟

ده ساله خستم😖 این اواخر بدتر ،،بی پولی ، زمینی ک فروش نمیره حداقل با پولش بزنیم ب یه کار 

شوهری ک میتونست بهترین زندگیو درست کنه برام اما نکرد شریک گرفتو سرش کلاه گذاشتن 

بی ماشینی از این ک یک ساعت وایسم تو خیابون برا تاکسی خستم ، از زندگی بی عشق خستم 

از تظاهر ب خوب بودن خستم 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

ده ساله خستم😖 این اواخر بدتر ،،بی پولی ، زمینی ک فروش نمیره حداقل با پولش بزنیم ب یه کار  شوه ...

این اوضاع اقتصادی نابودمون کرده🥺💔

این اوضاع اقتصادی نابودمون کرده🥺💔

قبل از اینکه اوضاع اینجوری بشه 

شوهرم رستوان داشت میتونست بهترین ماشین خونه طلا بخره بهترین وسایل خونه ، اما هیچ کار نکرد درعوض شریک گرفت اون درعرض یک سال صاحب همچی شد! ولی ما نه خیلی حرصم میگیره از شوهرم خودمم اگه چیزی میگفتم مثلا میگفتم فلان چیزو بخریم میگفت نه 

کارشو از دست داد ، الان کارگری میکنه 

کسی ک چند نفر زیر دستش کارمیکرد بخاطر سادگی بی دستو پا بودن همه چیزشو باخت ، خیلی بچه  ننس

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹