2777
2789
عنوان

چی بپوشم؟

178 بازدید | 18 پست

جشن عقد دخترخاله شوهرمه

رابطمونم زیادباهاشون

حالا من موهام کوتاه یعنی خرد کوتاه حتی به گردنمم نمیرسه

نمیدونم کت شلوار بپوشم یا پیراهن بلند ساده یا پیراهن کوتاه با ساپورت؟

خودم فکر میکنم  پیراهن کوتاه با ساپورت بهتره ولی نمیدونم دیگه خز نشده باشه؟ نسبتا به روز لباس میپوشن اونا

اخه از اول کرونا من تو هیچ مراسمی شرکت نکردم 

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

اینایی که لباس یکم بلند و چین چینی تا زانو میپوشن با موی کوتاه خیلی جذاب میشن کفش پاشنه دارم بپوش با یه ساپورت

کت نپوش شکل مردا میشی

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون موهات کوتاهه کت و شلوار قشنگه

اخه تو تالار 

به نظرتون کت شلوار خوبه؟

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
ی اورال قیمت پایین بگیر  دیگه کسی  پیرهن با ساپورت نمیپوشع

ممنون میخاستم همینو بدونم که کسی میپوسه یا نه

۳۷😁

خوب کت شلوار با موی کوتاه که میشی شکل ترامپ  

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

ی اورال قیمت پایین بگیر  دیگه کسی  پیرهن با ساپورت نمیپوشع

به سنم نمیاد😁

مگه گفتم بلوندم😁😁😁

اونقدرام پیر نیستما😁😁😁😁 بی بی فیسم دلمم جوونه شما ۲۷ حساب کن😁

به سنم نمیاد😁

منم تقریبا همسن توام ۳۵ سالمه

یه سارافان کوتاه تا زانو با یه کت جذاب روش و ساپورت هم شیک میشه

من برا جشن خواهر شوهر پوشیدم همه صحبتشو میکردن

کتم یه رنگ دیگه بود با سارافان زیرش مشکی

اونقدرام پیر نیستما😁😁😁😁 بی بی فیسم دلمم جوونه شما ۲۷ حساب کن😁

وا 😐😂اورال ب سن ۲۷ نمیاد  

میتونی از این شلوار پارچه ایی گشاد مشکیا بخرین با ی پیرهن سفید خوشگل موهاتونم ی سشوار بزنین با ی گل سر خیلی شیک میشه

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز