2821
2789
عنوان

چی بپوشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 18 پست
اونقدرام پیر نیستما😁😁😁😁 بی بی فیسم دلمم جوونه شما ۲۷ حساب کن😁

نگفتم پیری گلم

منظورم تیپت بود

ترامپم چون بوره و انگاری صورتش ارایش داره از این لحاظ گفتم وگرنه همسنیم  

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

منم تقریبا همسن توام ۳۵ سالمه یه سارافان کوتاه تا زانو با یه کت جذاب روش و ساپورت هم شیک میشه من ب ...

اتفاقا سارافون با کت دارم اخه اینجا گفتن کسی دیگه ساپورت نمیپوشه🙃 از بس این چند ساله نرفتم جایی هیچی نمیدونم

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگفتم پیری گلم منظورم تیپت بود ترامپم چون بوره و انگاری صورتش ارایش داره از این لحاظ گفتم وگرنه هم ...

😁😁😁😁

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
اتفاقا سارافون با کت دارم اخه اینجا گفتن کسی دیگه ساپورت نمیپوشه🙃 از بس این چند ساله نرفتم جایی هیچ ...

ما که میپوشیم

بدم میاد بی ساپورت  

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن