2777
2789
عنوان

بیاین سم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 237 پست

منم یه بار عاشق هم کلاسیم شدم 😐تو دوران امتحانات بود بم فشار اومد بود اینجوری شده بودم یه روز رفتم بغلش کردم از شدت محبت بعد همه زدن زیر خنده چند وقت بعد فهمیدم طرف ترنس بوده 🤐

لطفا واسه عاقبت ب خیریم یه دعای کوچولو بکنید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم نقل مکان میکردیم.آخرش پسره چی شد😂

اصلا تا حباب زد دوییدم دور شدم دورشم خط کشیدم اصلا دیگه سراغی نگرفتم فراموشش کردم تا چندروز صحنه رو فراموشش نمیکردم   هنوز دختر خالم دست میندازم 

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
به به افرین ب همسر😃

بعدشم کلی قربون صدقه م رفت و گفت ازاینکه تااین حد پاکم خیلی خوشحاله

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
وااای 🤣🤣🤣 خب تو که یبار زخم خوردی از این چیزا چرا دوباره تکرار کرذی🤣🤣🤣

خب اونموقع اولا به پوستم بود دوما فک کردم جوش شیرینه

ولی دفعه دوم خودم میدونستم دارم چیکار میکنم و شنیده بودم که جوهر نمک بزنن ب دندون

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
ن بابا همون موقع شاید ولی دو روز بعدش کلا زرد شد😂😂😂ولی الان مرتب مسواک میزنم سفید شده ولی خب احتم ...

منم زعالو شنیده بودم

برداشتم زعال کبابی زدم

به فنا رفتم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
منم یه بار عاشق هم کلاسیم شدم 😐تو دوران امتحانات بود بم فشار اومد بود اینجوری شده بودم یه روز رفتم ...

کجا مگه ت مدرسه

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
بزارین سم ترین خاطره زندگیمو بگم از یک پسری خوشم میومد زمستون بود سرمام خورده بودم یکم با دختر خالم ...

واااااااااااااای😂😂😂😂😂😂😂😂

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)