2777
2789
عنوان

میخام نماز خوندن دوباره شروع کنم

629 بازدید | 17 پست

بچه ها من راسیتش خیلی تو نماز تنبلم ارتباطم با خدا خیلی قویه ها خیلی با خدا صحبت میکنم اما توی نماز سستم خیلی از دوستام میگن به خاطر کاشت مژه و ناخن وضو جبیره بگیر بهانه نکن اما واقعیتش من هربار  نماز میخوندم گرفتاریام انگار بیشتر میشد انگار خدا میخاست ببینه بازم میخونم یا نه الانم یه طلسم خیلی بدی برام گرفتن هر کار ک میتونستم کردم فایده نداشت تنها راهم توسل به خداست ک کمکم کنه نجات پیدا کنم شما تالا از نماز حاجت گرفتید؟ میدونم نماز باید به خاطر وجود خدا باشه نه گرو کشی اما میخام بدونم کسی بوده تو گرفتاری خیلی خیلی سخت از خدا و نماز نتیجه بگیره   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه نتیجه گرفتم نتیجه هم نگرفتم بعضی وقتا بازم خوندم چون حس خوبی بهم میده 

به نظر من نماز مثل این میمونه تو هر روز ۵ بار بری به خدا بگی من سرکش نیستم و می دونم تو خیییلی بزرگتر از منی همین

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

مطمئنا حاجت میگیری اگه بتونی موانع وضو رو هم رفع کنی که بهتر و بهتر میشه ولی خدا کریمه در همه حال بنده شو میپذیره. شاید سختی باشه گاهی اوقات ولی بدون هرکه دراین درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند.

با کاشت نمیشه بخونی عزیزم اگ مجردی حیض و اگ متاهل حیض جنابت بهت میمونه...

خدا میگ ی قدم بیا من ده قدم میام...

الانم نظر کرده بودی ک هنوز دلت میکشه نماز بخونی تلنگر خوردی ک نماز بخونی...

بقول بچگیامون نماز ستونه دینه

برات دعا میکنم ان شاءالله موفق باشی تو راه دین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من یه هفتع ده روزه شروع کردم خجالت کشیدم انقد خواستمو داد ولی من شکرشو نمیکردم به خاطر همون میخونم

اگه نگاهتون به اینجا افتاد واسطه ی من و خدا بشین نگاهشو این بارم بهم بندازه که بازم طعم مادر شدنو بچشم❤

بله من 

چندماه پیش شوهرم شغلشو عوض کرد.نماز اول وقت میخونم ختم قرآن ذکر صلوات و...هر چی که فکرشو بکنی انجام دادم.ولی اوضاع روز به روز بدتر میشد.تا 6ماه خیلی خیلی سختی کشیدیم.با دوتابچه واقعا کم آوردیم😓تازه حرفها و نگاههای خانواده همسرمم دلمو خون میکرد.ولی بازم امید داشتیم و صبر کردیم.الان خداروشکر داره نتیجه میده.عالی نشده ولی مطمعنم بعدهرسختی آسونی هست

توکل کن به خدا عزیزم.نماز بخون و قط امیدت به خدا باشه

بهترین هدیه خدا برای من این بود که شوهرمم نمازاشو دیگه میخونه😍💗خدایاهزاران بارشکرت🙏