2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 37 پست
نه گلم اگ پریود شدم مطمئنم اخرین پریودی نخواهد بود  من پریودیم نا منظم سه ماه تحت نظر دکتر منظ ...

ععزیزم این چه حرفیه ایشالله سال بعد اینموقع با عشقت بچتونو بغل گرفته باشین

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم میشه کمک کمی خیلی ناامیدم میترسم تو این دنیا ده روزه ک یه دلخوشی جدید پیدا کرده بودم یه امید تاز ...

ینی آزمایش خون داده بودی مثبت شده بود؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ععزیزم این چه حرفیه ایشالله سال بعد اینموقع با عشقت بچتونو بغل گرفته باشین

نمیدونم اگ پری بشم اون دیگ چه حالی میشه و مادرم حالم خیلی بده😔😔😔دلم میخواد نباشم دلم میخواد برم تو اغوش خودش زار بزنم😔😔

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
نه گلم اگ پریود شدم مطمئنم اخرین پریودی نخواهد بود  من پریودیم نا منظم سه ماه تحت نظر دکتر منظ ...

عزیزم چرا اینجور میگی اخه. اینقدر ناامید نباش بخدا در بدترین شرایط گاهی یک اتفاقای معجزه آسایی میوفته که آدم انگشت به دهن میشینه. ببین هیچکس از فردای خودش و اتفاقاتی که قراره بیوفته براش خبر نداره. ناامیدی دشمن ادمه. همیشه امیدوار باش و بگو توکل به خدا . 

ینی آزمایش خون داده بودی مثبت شده بود؟

نه حتی بیبی چکم نتونستم بزارم فقط ب امیدابنکه این ماهو پریود نشدم دلخوش کرده بودم باردارم💔😞

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
نه حتی بیبی چکم نتونستم بزارم فقط ب امیدابنکه این ماهو پریود نشدم دلخوش کرده بودم باردارم💔😞

اها 

میشی به زودی نگران نباش گلم

چند ماهه اقدامی 

شوهرتم آزمایش اسپرم داده؟ خودت چکاپ کامل شدی؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
عزیزم چرا اینجور میگی اخه. اینقدر ناامید نباش بخدا در بدترین شرایط گاهی یک اتفاقای معجزه آسایی میوفت ...

گلم این معجزه ها و اتفاقات مال ماهانیست 

ک اگ بود الان ب دادم میرسید معجزه میکرد برام 

۹ماهه دارم میگم خدایا توکلم به خودتخ امیدم ب توعه شایداینقد بار گناهام زیاده ک نگاهم نمیکنه هرماه دست ب دامن یه امام شهید شدم واسه پادرمیونیه حاجتم نشد باورم نمیشه گیجم من فک میکردم حاملم همش باهاش حرف میزدم 💔