2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 37 پست
حامله نیستی برای منم‌اتفاق افتاده همون‌بعد ۱۰ دقیقه اگه نیوفته دوتا خط یعنی‌باردار نیستی ،چون تا صبح ...

باشه پس 

مرسی

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش هنوز که خیلی خیلی زوده  میشی همین امسالی به لطف خدا     من واسه دخترم ۸ ...

گلم میشه کمک کمی خیلی ناامیدم میترسم تو این دنیا ده روزه ک یه دلخوشی جدید پیدا کرده بودم یه امید تازه ک باردارم امروز لخته دیدم لخته سیاه نمیدونم چی بود پریودی بود سقط بود اصن نمیفهمم😭😭😭😭😭

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
منم اینماهو پری نشدم فقط لک های قهوه ای دیروز رفتم گلزار شهدا حاجتمو از خودشون بگیرم امروز صبح از حا ...

عزیزم توکل به خدا. اگر پریود شدی انشالله آخرین پریودیت باشه و ماه دیگه خبر بارداریتو بدی 

منم اینماهو پری نشدم فقط لک های قهوه ای دیروز رفتم گلزار شهدا حاجتمو از خودشون بگیرم امروز صبح از حا ...

انشالله هر چی دلت میخاد همون بش💖

باید ۱۴ ام میشدم

متاسفانه فک نکنم باردار باشی عزیزم 

17روز تاخیر باید نشون میداد.

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
خخودم الان ماشین توی دسترسم نیست نمیخام به مامانم بگم ببرتم که اگه بگم مجبورم دلیلشم بگم میترسم الکی ...

عزیزم منم مثل شما پریودیم تا ۲۰روز تاخیر داره هر چی بی بی چک میزدم منفی بود رفتم آزمایش منفی شد دیگه الان برام عادی شدی الکی خودمو امیدوار نمیکنم ایشالا ک نینی داشته باشی شما توروخدا برا منم دعا کن خواهری دوساله منتظرم

حامله نیستی برای منم‌اتفاق افتاده همون‌بعد ۱۰ دقیقه اگه نیوفته دوتا خط یعنی‌باردار نیستی ،چون تا صبح ...

من بی بی چک دو تا نیم ساعت چک کردم منفی بود سه ساعت بعد یه هاله خیلیکم رنگ انداخته بود حامله بودم 

خدایا مواظب 
گلم میشه کمک کمی خیلی ناامیدم میترسم تو این دنیا ده روزه ک یه دلخوشی جدید پیدا کرده بودم یه امید تاز ...

تو دیگه واقعا برو زود دکتر  🥺

من بی بی چک دو تا نیم ساعت چک کردم منفی بود سه ساعت بعد یه هاله خیلیکم رنگ انداخته بود حامله بودم&nb ...

عه چه خووب 

من  مشکلم اینه یادم میره صبح زود بزنم دیر میزنم

عزیزم منم مثل شما پریودیم تا ۲۰روز تاخیر داره هر چی بی بی چک میزدم منفی بود رفتم آزمایش منفی شد دیگه ...

ایشالله زودی حامله شی خاهری برا هر کی دعا میکنم زود میگیره ها😉😃

عزیزم توکل به خدا. اگر پریود شدی انشالله آخرین پریودیت باشه و ماه دیگه خبر بارداریتو بدی  

نه گلم اگ پریود شدم مطمئنم اخرین پریودی نخواهد بود 

من پریودیم نا منظم سه ماه تحت نظر دکتر منظم شده بود اینماهو اینقددد عقب بندازم بد میشه نشونه برگشتن مشکلمه باورم نمیشه خدا ک بهم بچه نمیده کاش منو میبرد پیش خودش دلخوشی ک ندارم تمام دلخوشیم ب این بود ببینم عشقم پدر شده ارزوی مادرامون براورده شده قلبم داره هزار تیک میشه 😭😭😔😔😔😔😔

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
متاسفانه فک نکنم باردار باشی عزیزم  17روز تاخیر باید نشون میداد.

خوبه پس

عجله ای هم ندارم میخاستم بدونم قرص اینا ضرر نداشته باشه همین 😁

انشالله هر چی دلت میخاد همون بش💖

خیلی وقته دلم میخواد ولی نمیشه خستم چقد التماس کردم