2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 30 پست
موافقم با اون قسمت که خیلی جدیدا عروسا زیاده روی میکنن و خودخواهن ولی ولی با اون قسمت مخالفم که بچه ...

آخه ببین بعضی ها بی دلیل میپرن به خانواده شوهرشون

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرف شما کاملا درست هست اما نه توی نی نی سایت. اینجا عروس ها شوهرشون اگر مرد باشه سر عقد باید خانواده ...

مممنون قانع شدم .این پست گذاشتم سر صبح انقدر چس ناله الکی ننویسن

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
افرین من ۶ ساله عروسی کردم یعتی از۱۲ سالگی اونموقع  بچه بودم ولی این زن ک ۶۰ سالش بود باید میفه ...

الان چون شوهرتون متوجه هست شما مورد اذیت واقع شدید و احترام گذاشتن شما رو دیده قطع رابطه الان براتون آرامش داره و منم حرفم همینه دقیقا .

.اونهایی که از اول زبونشون درازه و نمیزارن از راه برسن از اول بی احترامی سر میگیرن اونوقت قطع رابطه میکنن شوهره دم به دقیقه یواشکی میره خونه مادرش پرش میکنن .یا وقیح میشه زنشو حسابی اذیت میکنه .

میگم ینی بزارین زندگیتون یکم پیش بره بعد تصمیم نهایی بگیرین

واسه شما شاید یکسری بلا و مصیبت از طرف خانواده شوهر عادی باشه

ولی خیلیا سر این بلاهایی که برای شما عادیه طلاق میگیرن😐نمیتونی همه رو مثل خودت بدونی

هر کی شخصیت خودشو داره و همینطور ظرفیت خودشو

چه لحن نا مناسبی داری اولندش  دومندش امکان نداره همه ی مادرشوهر پدر شوهر ها بد باشن غییییییییی ...

اولندش   ببخشید اگه از صحبت من نارحت شدی من اصلا بد حرف نزدم و نمیخوام ازم دلخور شی.دوما من نگفتم همه مادرشوهر و پدرشوهرا بدن اتفاقا باید حرمتا از اولش حفظ بشه  هرکسی خودش بلده چجور با خانواده و اقوامش رفتار کنه ما که جای دیگران نیستم پس الکی همو قضاوت نکنیم 

اره راس میگی شوهر من اول همش تو ک و ن ننش بود الان بهتر شده خداروشکر

من خودم الان چهار ساله ندیدمشون راحت هستم .اوایل شوهرم هیچی نمیفهمید ینی رباط مامانش بود منم گفتم خدایا من با تو عهد میبندم من بی احترامی تا الان نکردم خودت دست این زن رو رو کن خدا شاهده جوری دستش رو شد که بقیه بچه هاش هم بهش دیگه سر نمیزنن البته اونها دو سه ماهی یبار می‌بینند ش اما من چهار ساله حتی نمیدونم زنده هست یا نه ؟

اولندش    ببخشید اگه از صحبت من نارحت شدی من اصلا بد حرف نزدم و نمیخوام ازم دلخور شی.دوما ...

حرفت درسته .ببین اینجا توی نی نی سایت داره موج روانی راه میوفته شاید هم از عمد .میان همش درباره بد بودن خانواده پسر و بی حمایتی شوهرشون از سمت خانوادش و......حرف میزنن خیلی ها هم بهشون تلقین میشه الکی بدبین میشن .

میگم ینی بجای این همه چس ناله بیایین الگوی کسایی که تازه نامزدی هستن اینجا هستن بشیم .نه که از اول از دنیا نا امیدشون کنیم .کلا سایت شده منفی بافی و اینچیزا

ایول بابا چیکار کرده بود دستش رو شد؟؟؟شوهرتم دیگ نمیره؟؟

حالا دیگه بماند .نه شوهرم علاوه بر اینکه نمیره چند بار هم گفتم کاری به من نداشته باش تو برو بهشون سر بزن گفت دیگه اسمشون جلوی من نیار و حسابی جبهه گرفت .

من بچم یکسالشه حتی نزاشتم ببیننش کلی زنگ و پیام که میخوایم ببینیمش حتی جواب پیامشون هم ندادم آدرس خونه رو عوض کردیم نمیدونن خونمون کجاست