❤تو کشورمون تو هر دوره ای به نسبت خودش گرونی و بی ثباتی اقتصادی بوده پس 👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻هر پدر و مادر زحمت کشیده بچه بزرگ کرده .پس هر پدر و مادری سره راه رفتن ،حرف زدن ،مدرسه رفتن و..... بچش ذوق کرده حالا کاری به خصلت شخصی هر کسی ندارم ولی محاله سره اینها ذوق نکرده باشن .
ینی چی انقدر مادرشوهرتون رو بی احترام میکنید ؟؟؟
خجالت آوره بخدا
شما اگر داری با پسری ازدواج میکنی که تک فرزنده بدون عزیز دردونه هست نمیتونی عشق مادر به فرزندش ببینی جواب منفی بده
شما اگر داری با پسری که پدرش فوت شده ازدواج میکنی باید شعورت برسه یک زن براش هم پدری کرده هم مادری حق نداری اون زن رو مورد بی احترامی قرار بدی نمیتونی ؟جواب منفی بده
شما اگر با پسری داری ازدواج میکنی که والدین پیر داره باید بدونی یکسری مراقبت و محبت از سمت فرزندشون دارن متفاوت نمیتونی تحمل کنی ؟جواب منفی بده
💔بخدا قسم من سه سال تمام از سمت مادرشوهرم اذیت بد شدم که حتی تصورش هم نمیکنید اما بی احترامی نکردم تا اینکه سره یکی از اذیت هاشون برادر من فوت شد و من ایشون رو مسبب این اتفاق میدونم و رابطم رو قطع کردم بی سر و صدا .چون دیگه بحث خون جوون بود.
انسانیت داشته باشید .از راه نرسیده زرت رابطه پسر رو با خانوادش به گند میکشید برای خودتون .
🖤اون پسر هویت ،عاطفه،شخصیت داره ،اگر برای تک تک اینها ارزش قائل نمیتونی بشی جواب منفی بده کسی از بی شوهری نمرده