2821
2789
عنوان

مادرشوهر

354 بازدید | 30 پست

❤تو کشورمون تو هر دوره ای به نسبت خودش گرونی و بی ثباتی اقتصادی بوده پس 👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻هر پدر و مادر زحمت کشیده بچه بزرگ کرده .پس هر پدر و مادری سره راه رفتن ،حرف زدن ،مدرسه رفتن و..... بچش ذوق کرده حالا کاری به خصلت شخصی هر کسی ندارم ولی محاله سره اینها ذوق نکرده باشن .

ینی چی انقدر مادرشوهرتون رو بی احترام میکنید ؟؟؟

خجالت آوره بخدا 

شما اگر داری با پسری ازدواج میکنی که تک فرزنده بدون عزیز دردونه هست نمیتونی عشق مادر به فرزندش ببینی جواب منفی بده 

شما اگر داری با پسری که پدرش فوت شده ازدواج میکنی باید شعورت برسه یک زن براش هم پدری کرده هم مادری حق نداری اون زن رو مورد بی احترامی قرار بدی نمیتونی ؟جواب منفی بده 

شما اگر با پسری داری ازدواج میکنی که والدین پیر داره باید بدونی یکسری مراقبت و محبت از سمت فرزندشون دارن متفاوت نمیتونی تحمل کنی ؟جواب منفی بده 

💔بخدا قسم من سه سال تمام از سمت مادرشوهرم اذیت بد شدم که حتی تصورش هم نمی‌کنید اما بی احترامی نکردم تا اینکه سره یکی از اذیت هاشون برادر من فوت شد و من ایشون رو مسبب این اتفاق میدونم و رابطم رو قطع کردم بی سر و صدا .چون دیگه بحث خون جوون بود.

انسانیت داشته باشید .از راه نرسیده زرت رابطه پسر رو با خانوادش به گند میکشید برای خودتون .

🖤اون پسر هویت ،عاطفه،شخصیت داره ،اگر برای تک تک اینها ارزش قائل نمیتونی بشی جواب منفی بده کسی از بی شوهری نمرده 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

اره عزیزم پس مادر شوهر هم شعور داشته باشه ت زندگی عروس دخالت نکنه قرار نیس ک چون زاییده بزرگ کرده هر بی احترامی ب عروس بکنه  هیچ کس مریض نیس الکی از کسی متنفر بشه سرجاش بشینه تا بی احترامی نبینه

نخیر اصلا اینجوری نیس.مادرشوهرای نی نی سایتی همه بچه هاشونو دوست دارن جز شوهر عروس نی نی سایتی رو.هیچ خرجی هم نکردن بچه خودش بزرگ شده بعدم فوری رفته سرکار هرچی هم دراورده ازش گرفتن تو محردی خرج خودشون کردن.یبارم کمکش نکردن ولی حمالی هاشونو اوردن برا پسر..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارین یک نسل پرورش میدید که آیینه شما میشه .ینی درآینده فرزنده شما هر چیزی دیگه رو انجام میده .اونوقت کسی پسر داشته باشه از پسرش محروم میشه .کسی دختر داشته باشه بی احترامی به خانواده شوهرش رو عادی میدونه .

💫اگر خیلی هنر دارین ادعا ی زرنگی میکنید به بچه هاتون مهارت زندگی یاد بدید نه که یک عمر یه چرخه ی معیوب رو ادامه بدید

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

ببین خودت میگی سر اذیت مادرشوهرت برادرتو از دست دادی شاید اگه خودت یکم حد بین خودتو مادرشوهرتو حفظ میکردی و مراقب رفتارت بودی برادرت این وسط فوت نمیکرد پس نیا دیگران و نصیحت نکن

موافقم با اون قسمت که خیلی جدیدا عروسا زیاده روی میکنن و خودخواهن ولی ولی با اون قسمت مخالفم که بچه بزرگ کرده و..... میتونست به دنیا نیاره ما هیچی رو از هیچ کس طلب نداریم هرکار میکنیم وطیفه است . خودمم بچه دارم 

اره عزیزم پس مادر شوهر هم شعور داشته باشه ت زندگی عروس دخالت نکنه قرار نیس ک چون زاییده بزرگ کرده هر ...

من منظورم اونهایی بود که هنوز نیومده میزنن فاز دعوا و قطع رابطه و بی احترامی .عزیزم وقتی متاهل میشی نهایت احترام رو میزاری ،تا یجایی میبینی طرف واقعا نمی‌فهمه و قطع رابطه میکنی این واقعا حق هر انسانی هست .چون ما ازدواج کردیم که خانواده تشکیل بدیم نه که مدام در جنگ باشیم

نخیر اصلا اینجوری نیس.مادرشوهرای نی نی سایتی همه بچه هاشونو دوست دارن جز شوهر عروس نی نی سایتی رو.هی ...

😂😂😂😂😂😂حق گفتی کمرم ترک برداشت

حرف شما کاملا درست هست اما نه توی نی نی سایت. اینجا عروس ها شوهرشون اگر مرد باشه سر عقد باید خانواده ش رو قتل عام کنه حالا اونهایی که تخفیف قائل هستند به قطع رابطه ابدی رضایت می دن. همه هم شوهرشون از زیر بته عمل اومده و خانواده ش هیچ کاری براش نکردن. تازه بعضی ها خودشون شوهر رو زاییدن و بزرگ کردن   نکته جالب اینه که شوهرشون خوبه و خانواده شوهرشون بد. نمی دونم آیا این شوهر در اون خانواده بزرگ نشده؟!!! خانواده شوهر هیچ عروس نی نی سایتی هیچ کمکی بهشون نکرده و به اون برادر شوهری که اصلا خوب نیست فقط کمک می کنند. این بیچاره ها که از جاری خیلی هم خوشگلتر و به قول خودشون سر تر هستند اصلا شانس ندارند و جاری زشت بی ادب که همه خانواده شوهر ازش می ترستن شانس از سر و کولشون بالا می ره  بازم بگم یا قانع شدی

خوبه ک داری میگی باعث شد برادرتو از دست بدی...پس باید همون اول جلوی این اتفاقارو بگیریم....

بگیر اما تو عقد هنوز هیچی از بدبخت ها ندیدین سرشون هوار نشین دعوا کنین 

من منظورم اونهایی بود که هنوز نیومده میزنن فاز دعوا و قطع رابطه و بی احترامی .عزیزم وقتی متاهل میشی ...

افرین من ۶ ساله عروسی کردم یعتی از۱۲ سالگی اونموقع  بچه بودم ولی این زن ک ۶۰ سالش بود باید میفهمید منو اذیت نمیکرد من هیچی نمیفهمیدم فقط بله بله و چشم مادر جون الان ب خودم اومدم اون بلایی ک سر بچم اورد اون حرفایی ک ب بچه ۱۰ روزه زد دیگ واقعا گذاشتمش کنار  الان انقد راحتم ک حد نداره 

ببین خودت میگی سر اذیت مادرشوهرت برادرتو از دست دادی شاید اگه خودت یکم حد بین خودتو مادرشوهرتو حفظ م ...

چه لحن نا مناسبی داری اولندش 

دومندش امکان نداره همه ی مادرشوهر پدر شوهر ها بد باشن غیییییییییر ممکنه .اینجا ملت میان بزرگنمایی میکنن یه عده هم اول نامزدی هستن میرینن به خانواده شوهرشون اونوقت عروسی میکنن آه و ناله میارن اینجا که وای شوهرم میزنتم وای شوهرم سرده و......

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز