خانواده ی شوهرم میگن طلاق عقدیم هنوز ی بحثی شد شوهرم ب قول اونا یکم حالش بد شد بعد اونا میگن شما بدرد هم نمیخورین ولی من طلاق نمیخام چونک ازدواج دوممه بعد نمیخام مسخره فک فامیل بشم هرچی پیامم ب شوهرم میدم جواب نمیده خواهر شوهرمم میگع طلاق دیک برادرم گفتع من جرات ندارم برم خونشون باهاش حرف بزنم نمیدونم چیکار کنم
سلام به دوستان ،من کاملا درکت میکنم حتی دلیل گیردادن هاتو چون نیاز به توجه و محبت داری که متاسفانه ط ...
آفرین من نیاز به محبت دارم اونم البته نیاز ب محبت دارع من تو قضیه خونه خودم پشیمون شدم کاش میگفتم وای چخونه ی قشنگی خیلی خوبه خودمو خوشحال نشون میدادم بعد میومدیم توماشین میگفتم یکم تاریکه نمیشه چند تا دیگ خونه ببینیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر مردم زن گرفته ارامش داشته باشه نه اینکه یکی هی غر بزنه بجونش
اخلاقات درست کن وگرنه صدتاهم ازدواج کنی همینه
طلاق قبلیت برا چی بود؟
ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
خیلییی خوبه قبول میکنی میشه بگی رابطه اجتماعیت چطوره
بد نیست خوبه ولی حرف زدن بلد نیستم مثلا با محبت نمیتونم رفتار کنم حرف بزنم طرفم خوشحال بشه مثلا هی ایراد گرفتم رفتم توخونه نتونستم ذوقمو نشون بدم بعد تو ماشین بگم اگ میتونی یکی دوتا خونه دیگم ببینیم شاید اونا بهتر تر بود
نه اول براش روشن کن تو اونی و اون تعه و باهمینو به خودتون مربوطه بگو رفتارم درست نبوده و عذرخواهی کن نترس چیزی کم نمیشه ازت بعدش بگو زندگی الکی نیست با هم باید درستش کنیم و فرصت دوباررو ازمون نگرفتن اگ تو نگیریش
شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه #باشعور_باشیم