2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 88 پست
چی بگم بهش ک هم غرورم خراب نشه 

اهااان غرور واسه کسی ک قراره زندگیت بشه معنا نداره

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
سلام به دوستان ،من کاملا درکت میکنم حتی دلیل گیردادن هاتو چون نیاز به توجه و محبت داری که متاسفانه ط ...

آفرین من نیاز به محبت دارم اونم البته نیاز ب محبت دارع  من تو قضیه خونه خودم پشیمون شدم کاش  میگفتم وای چ‌خونه ی قشنگی خیلی خوبه خودمو خوشحال نشون میدادم  بعد میومدیم تو‌ماشین میگفتم یکم تاریکه نمیشه چند تا  دیگ خونه ببینیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقااا منم همین حسو ازت دارم خشکی و میخوای ک گیر بدی و دلیل درست میکنی ببخشید میگم ولی چیزیه ک ازت ...

اره رفتارو بلد نیستم تو اسن س ماه عقد باهم کلی دعوا داشتیم ک صبرش سر اومد هم من مقصر بودم  هم اون 

ی تاپیکش هس عروسی دعوت بودن بعد یه لباس مجلسی ک جدید براش خریده بودن رو داشته(بجز لباس عقدش) ولی ...

متوجه شدم خیلی تحت فشار میزاره طرفو 

کاششش درست بشه وکرنه تنهااا میمونه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
اره رفتارو بلد نیستم تو اسن س ماه عقد باهم کلی دعوا داشتیم ک صبرش سر اومد هم من مقصر بودم  هم ا ...

خیلییی خوبه قبول میکنی 

میشه بگی رابطه اجتماعیت چطوره

سیاست نداری 

احتمال زیاد عجولی

حرف میزنی بدون فکر 

خراب کردی دیگ نظر چی بدیم 

پسر مردم زن گرفته ارامش داشته باشه نه اینکه یکی هی غر بزنه بجونش

اخلاقات درست کن وگرنه صدتاهم ازدواج کنی همینه

طلاق قبلیت برا چی بود؟

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
سلام به دوستان ،من کاملا درکت میکنم حتی دلیل گیردادن هاتو چون نیاز به توجه و محبت داری که متاسفانه ط ...

بعداونوقت همچین مردرویایی بااسب سفیداونقدریخته که خیلی راحت میگین طلاق بعدبایکی دیگه ......مگه الکیه زندگی لباس نیس که همچین چیزی میگین ایشون فقط بایدیادبگیره چجوری قلق شوهرشودستش بیاره 

ارع ولی جوری نباشه ک‌بگن التماس می‌کنه طلاق ندیم

نه عزیزم چیزی ک بین تو و همسرته بیننن تو و اونههههههه اینو بهش بفهمون با زبون خوش یجوری ک انگار تو مطعلق ب اونی و اون مطغلق به تو تو ی جبهه هستین 

ارع ولی جوری نباشه ک‌بگن التماس می‌کنه طلاق ندیم

فعلا بهش پیام نده بزار ارامش داشته باشه 

هرچی زنگ پیام بدی رو‌مخ میری

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
خیلییی خوبه قبول میکنی  میشه بگی رابطه اجتماعیت چطوره

بد نیست خوبه ولی حرف زدن بلد نیستم مثلا با محبت نمیتونم رفتار کنم حرف بزنم طرفم خوشحال بشه مثلا هی ایراد گرفتم رفتم  تو‌خونه  نتونستم ذوقمو نشون بدم بعد تو ماشین بگم اگ میتونی یکی دوتا خونه دیگم ببینیم  شاید اونا بهتر تر بود 

چی بگم بگم فرصت به همدیگ بدیم 

نه اول براش روشن کن تو اونی و اون تعه و باهمینو به خودتون مربوطه بگو رفتارم درست نبوده  و عذرخواهی کن نترس چیزی کم نمیشه ازت بعدش بگو زندگی الکی نیست با هم باید درستش کنیم و فرصت دوباررو ازمون نگرفتن اگ تو نگیریش 

ارع خب ولی هم دوسش دارم هم اینک نمیخام زندگیم خراب بشه مادرم میگه من تا کی هستم  اگر جدا بشی از ...

قسمت و ازدواج رو کسی نمیتونه پیش بینی کنه .زنداداش من شوهرسوم رو کرده سنشم 50 هست اونوقت شما چرا فکر میکنی با سن کمت دیگه کسی سراغت نمیاد؟

فقط همونی که بهت گفتم به پسره بگید خودشون برن درخواست طلاق بدن