2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیر تعویض کردن نوار بهداشتی نصف کردن دستمال کاغذی کرایه تاکسی ندادن در منزل دیگران بخور بخور درمنزل ...

منم نصف کردن پاکت فریزر. بردن همه تنقلاتي که تو مهمونی نخوردن .فریز کردن دو قاشق خورشت. خوردن در حد انفجار تو خونه مردم و گدابازی تو خونه خودشون ديدم

تو ی شهری، دیدم ک بعضاً مردمشون واقعا زندگی نمیکنن… فقد کارمیکنن و پول جمع میکنن، وقتیم مردن همش میرسه ب نسل بعدی:|
ن خوب میخورن ن خوب میپوشن ن خوب سوار میشن و…

بده اینجوری. بنظرم حد تعادلش خوبه. هم پس انداز و اینده نگری، هم الان رو زندگی کردن:)

منم نصف کردن پاکت فریزر. بردن همه تنقلاتي که تو مهمونی نخوردن .فریز کردن دو قاشق خورشت. خوردن در حد ...

تازه دستشم کجه هرچی جلو دستش باشه کش میره کل صورتش جراحیه سه بار بینیش رو عمل کرد آخرش هزینش رو پس گرفت 

من سمت شوهرم زیاد خسیس دیدم یکی از فامیلایی شوهرم شیرینی کهنه و خراب اورد خوردم مریض شدم،مادرشوهرم غذای هزار ساله مونده میخوره ،کاش اگر خساست داشت جمع کن هم بود ،بعنوان یه زن و مادر هیچی جمع نکرده

کلا خسیس بود خیلی بده 

نامزد بودیم اصلا روم نمیشد از شوهرم پول بگیرم بعد دختر خاله هام میگفتن تو بی عرضه ای از شوهرت پول نمیگیری ما همیشه میگرفتیم و شوهرمون هم عادت کرده و همیشه هم دست پر میاد خونه ی ما

خلاصه یه روز به شوهرم گفتم بهم پول بده اونم گفت چشاتو ببند من پولامو میگیرم جلوت یکیشو بردار چشامو باز کردم دیدم هزار تومنی و آورده جلو😐

یه بارم با شوهرمو مامانمو و خواهرکوچیکم رفتیم تفریح بعد اونجا یه بوی کباب و جوجه ای میومد گشنم شد به شوهرم گفتم گشنمونه برو یه چیزی بخر رفت آبجی کوچیکم گفت خدا کنه جوجه بگیره من گفتم نه هوس کباب کردم خداکنه کباب بگیره مامانمم گفت حالا شاید بنده خدا نداشته باشه دوست داشته باشه ساندویج بگیره یدفعه دیدیم داره میاد دوتا کلوچه گرفته بود 😂😐از این دوقلو ها 😐