2789

یه بارم با عمم و شوهرش رفتیم بیرون  «عمم همسن خودمه» بعد عمم هی به شوهرش اشاره میکرد که اومدیم بیرون یه بستنی بگیر زشته کسی باهامونه😂

بعد شوهرشم هی پشت گوش مینداخت بعد عمم حرص میخورد یه دفعه شوهرش رفت تو مغازه یه بستنی قیفی گرفت داد به من😂عمم گفت خوب 3 تا بگیر چرا یدونه گرفتی؟ گفت من که نمیخورم تو که دوست نداشتی😂حالا من تنهایی یه بستنی قیفی میخوردم خجالتم میکشیدم😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پدرشوهر و مادرشوهر منم خیلی خسیسن و زندگی رو به خودشون جهنم کردن  وضع مالی خوبی هم دارن اما سبک زندگیشون خیلی پایینه .

مثلا تو مایع ظرفشویی و دستشویی و شامپو آب میریزن 

صابون جامد رو از وسط نصف می کنه  برای حموم 

تو حمومشون کلا یدونه شامپو و نصف صابونه و دیگه هیچ شوینده ای نیست .

اصلا اهل غذای بیرون نیستن  

مسافرت نمیرن 

تو مجالس ماست یا نوشابشونو نمی خورن  میزارن تو کیفشون

دکتر نمیرن  

لباس نمی خرن 

همسر من اوایل یکم خفیف داشت مثل خانوادش برخورد می کرد اما  جلوشو گرفتم  و خداروشکر  که  متنبه شد 

مثلا تو عقد بودیم  رفتیم شهر محل دانشگاه همسرم  صبح زود رسیدیم. واسه صبحونه رفت ی پنیر تک نفره و ی بسته نون گرفت این شد صبحونمون تازه اونم می گفت پنیر کم بزار رو نونت 

چنان بلایی اوردم سرش که ....

یا  دنبال بلیط قطار ارزون بود 

خلاصه درست شد  خدا بهم رحم کرد 

الهم عجل الولیک الفرج

عمو مامانم خیلی خسیسه.😂😂

۸۳ سالشه ولی ماشالله مثل جت راه میره و حواسش به همه چی هست.هر وقت میرم خونشون می خوام برم دست شویی فوری میگه آفتابه رو پر آب کردما.😐😕

میرم حیاط دست بشورم میگه آب رو ببند.

یه خودکار داد بهم باهاش یه چیزی بنویسم حواسم نبود گذاشتمش رو میز و رفتم فکر کرد بردمش می گفت خودکارم کو ۳ هزار تومن پولش رو دادم.

خیلیییی ام پولداره ولی باز خسیسه.

خیلی رو مخه.😂😂

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
حالا بعدا شوهرت خوب شد یا همچنان خسيسه?

همچنان خسیسه البته بهتر شده ولی باز خسیسه

میفرستمش سیب زمینی پیاز بگیره 5 تا سیب زمینی میگیره 5 تا پیاز خوب زود تموم میشه بعد میگم بگیر داد میزنه که دیروز گرفتم😐حالا دیروز که میگه دقیقا 4 روز پیش بوده.... یه چیزی میخواد بگیره پدر در میاره تا اونو برام بگیره.... وقتی خونوادش میاد یا میریم خونشون از زره زره خریداش و قیمتاشون واسشون میگه اونام مث خودشن مثلا شوهرم میگه امروز رفتم یه مرغ گرفتم شده 160 تومن یه برنج گرفتم فلان قیمت یکی نیس بهش بگه مردم 10 تا10تا مرغ میگیرن میزارن تو فریزر اینجوری نمیگن یا مثلا دخترم میره مغازه 5 تومن بهش میده بعد میگه امروز ز صبح 11 تومن خرج تو شده هااا 😐جلوی بقیه هم میگه آدم خجالت میکشه.... بعد میدونی بدی این آدما چیه؟ فکر میکنن واست سنگ تموم گذاشتن انقدر سر یه قرون دوقرون منت میزارن که نگووو

اوایل ازدواجم رفتم از ماشینی  5کیلولوبیا سبز گرفتم با هویج سرخ کنم بزارم فریزر واسه خوراک بعد از سر کار اومد فهمید میخواست بره لوبیاها رو بریزه بیرون گرفتمش گفتم اینا رو نخریدم مامانت آورده دیگه هیچی نگفت 

هی خواهر بخوام بگم زیاده😂

پدرشوهر و مادرشوهر منم خیلی خسیسن و زندگی رو به خودشون جهنم کردن  وضع مالی خوبی هم دارن اما سبک ...

آره خوب یه عمر اینجوری عادت کرده بوده

منم شوهرم وقتی نیومد تو خونه اول نگاه بخاری میکرد ببینه شعلش کمه یا زیاد اگه بچم میرفت دستشویی و لامپو خاموش نمیکرد همچین هواری میزد که همسایه ها میگفتن چی شده ما بیشتر دعواهامون سر برق و آبه و گازه تابستونا میگه با آب سرد ظرف بشور مگه زمستونه که دستات یخ کنه گفتم واسه دستام نیس با آب یخ تمیز نمیشه 💔

خسیس همکار نامردم همیشه میزاشت کرایشو من حساب کنم از مهربونی و ساده گی من سوءاستفاده میکرد 😂

نه اون خوب بوده خسیس مردی بود که کلی تو خیابون منو ميچرخوند یه آب معدنی هم نميگرفت

من خودم از خرید اب معدنی بدم میاد ولی همون پولو راضی هستم بدم ابمیوه بگیرم جاش بابت رفع تشنگی به نظر ...

نه خسیس نیستی. آب معدنی مثال بود خواستم بگم حتی یه چیز به این ارزون قیمتی هم نميخرد