2777
2789
عنوان

فضا نگه دارنده دندان کودک گذاشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31314 بازدید | 38 پست
نه کشیدنش اذیت نشد بی حس بود چیزی رو متوجه نشد خونریزی هم نداشت بعدش بستنی خورد ولی دکتر بی شعور نفه ...

متاسفانه الان همه به فکر پول هست.

من نگران بودم از کشیدنش،گفتم شاید درد و خونریزی ش هم زیاد باشه مثل دندان های دائمی. یا با فضا نگهدار مشکل داشته باشه، مزاحم باشه و درشتی کنه

متاسفانه الان همه به فکر پول هست. من نگران بودم از کشیدنش،گفتم شاید درد و خونریزی ش هم زیاد باشه مث ...

نه هیچ مشکلی نداشت با فضا نگهدار امیدوارم اذیت نشه با باباش رفته بود وقتی برگشت خونریزی نداشت چیزیم نپرسیدن من 

نمی‌دونم چرا بچه های این دوره همشون از بچگی دندوناشون همه خرابه 😔

منم بچم یکی رو پر کرده یکی دیگه هم مونده هنوز پرش نکرده یکی عصب کشی یکی هم کنده ,😔

این که عصب کشی هم کرده الان دارو استفاده می‌کنه عفونتاش از بین بره تا موقعی که بکنش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه تا عصب کشی کردم،یدونه هم دو بار آبسه کرده، دارم دارو میدم، یکماه دیگه ببرم بکشم،فضا نگهدار بذا ...

عصب کشی که کرد دکتر هر دندون بچتون  دکتر برای هر دندون چقدر وقت گذاشت 

عصب کشی هر یک دندون در یک مرحله عصب کشی کرد ؟

عصب کشی که کرد دکتر هر دندون بچتون  دکتر برای هر دندون چقدر وقت گذاشت  عصب کشی هر یک دندو ...

اره ، اصلا عصب کشی بچه خیلی ساده تر ، با بزرگسال تفاوت داره.  اول موضعی بی حس می‌کنه  بعد تزریق میکنه، یه ده دقیقه صبر می‌کنه ، بعد شروع میکنه، زیر ده دقیقه هم کار میکنه روکش هم میندازه، خیلی ساده و بی درد سر ،

فقط تا دو روز بعد آب نمک و مسواک چند بار در روز بزنه ،  شربت  مسکن هم یکی دو بار من دادم برای احتیاط

اره ، اصلا عصب کشی بچه خیلی ساده تر ، با بزرگسال تفاوت داره.  اول موضعی بی حس می‌کنه  بعد ...

به من نگفت آب نمک استفاده کنه شربتم نداد ولی روز بعدش درد داشت بروفن میدادم بهش 

من دوتا فضا نگهدار گذاشتم برای دخترم. اگر بچه تون دندونش قابا نگهداشتن هست که عصب کشی کنید و نگهش د ...

سلام عزیزم من پسرم فضانگهدارنده گذاشته 4روزه فقط جیغ میزنه وهیچی نمیخوره برای کودک شما هم اینجوری بود؟

سلام عزیزم من پسرم فضانگهدارنده گذاشته 4روزه فقط جیغ میزنه وهیچی نمیخوره برای کودک شما هم اینجوری بو ...

سلام عزیزم خوبی میدونم مدتی گذشته اما کاش ببینی جواب من رو هم بدی خیالم راحت بشه منم دوتا دندون جلو پسرم سه‌سال و نیمشه مجبور شدیم بکشیم و الان پیشنهاد داده دکتر از این فضانگهدارنده ها بزاریم

میخوام ببینم چطور شد واسه پسر شما اوکی شد باهاش جلو بود راحت غذا میخوره الان مشکلی نداره باهاشون من خیلی میترسم بچم اذیت کنه 

💍👰🏻
سلام عزیزم خوبی میدونم مدتی گذشته اما کاش ببینی جواب من رو هم بدی خیالم راحت بشه منم دوتا دندون جلو ...

عزیزم خداروشکر بهتر شد غذا هم میخوره اگه دندونشو کشیدی حتما باید فضا نگهدارنده بذاری

2790
2778
2791
2779
2792