2777
2789
عنوان

فضا نگه دارنده دندان کودک گذاشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31372 بازدید | 38 پست
پس موثره خیالم راحت بشه جنسای الانو نمیدونم میترسم خوب نباشن حساسم 

جنسش چه اهمیتی داره؟🤔

میترسی لثه های بچه حساسیت بده نسبت بهشون؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
من دوتا فضا نگهدار گذاشتم برای دخترم. اگر بچه تون دندونش قابا نگهداشتن هست که عصب کشی کنید و  ن ...

گفته عصب کشی سطحی میخواد ولی دلشو ندارم عصب کشی کنه خودم کردم خیلی سخته

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنسش چه اهمیتی داره؟🤔 میترسی لثه های بچه حساسیت بده نسبت بهشون؟

ن ه میترسم محکم نباشه میله کج بشه دندوناش کج بشه🫠

گفته عصب کشی سطحی میخواد ولی دلشو ندارم عصب کشی کنه خودم کردم خیلی سخته

عصب کشی سطحی که اصلا درد نداره. اگر خودش خوب باشه و زیر دست دکتر بشینه خیلی زودم تمام میشه. من دخترم ۴ تا دندون عصب کشی داره دوتا فضا نگهدار. تحربه بهم میگه عصب کشی خیلی بهتر از کشیدنه

عصب کشی سطحی که اصلا درد نداره. اگر خودش خوب باشه و زیر دست دکتر بشینه خیلی زودم تمام میشه. من دخترم ...

بله اکروز رفتم وقت گرفتم دکتر گفت نکش با همون حل میشه

عصب کشی سطحی که اصلا درد نداره. اگر خودش خوب باشه و زیر دست دکتر بشینه خیلی زودم تمام میشه. من دخترم ...

واقعا عصب کشی راحت تره تا کشیدن دندانهای دخترم خرابه یکیش کشیدم براش قراره فضا نگهدار بزارن یکیش هم قراره عصب کشی کنم 

اذیت نمیشه بچه ؟برای عصب کشی؟برای کشیدنش که اذیت نشد میترسم برای عصب کشی اذیت شه 

فضا نگهدار چی اون اذیت نمیشه ؟بی حس میکنن فضانگهدار می‌زارن ؟

واقعا عصب کشی راحت تره تا کشیدن دندانهای دخترم خرابه یکیش کشیدم براش قراره فضا نگهدار بزارن یکیش هم ...

برای عصب کشی که بی حس می کنند اصلا اذیت نمیشه برای فا نگهدار هم که اصلا چیز خاصی نیست اول قالب می گیرند بعد هم له حلقه داره که روی دوندون بغل اونی که کشیده شده فیکسش می کنند.

واقعا عصب کشی راحت تره تا کشیدن دندانهای دخترم خرابه یکیش کشیدم براش قراره فضا نگهدار بزارن یکیش هم ...

سلام، دندون آسیاب پسرم میخام بکشم، فضا نگهدار بذارم،شما انجام دادی؟ کشیدنش اذیت نشد؟, خونریزی نداشت ؟ از کشیدن میترسم

سلام، دندون آسیاب پسرم میخام بکشم، فضا نگهدار بذارم،شما انجام دادی؟ کشیدنش اذیت نشد؟, خونریزی نداشت ...

نه کشیدنش اذیت نشد بی حس بود چیزی رو متوجه نشد خونریزی هم نداشت بعدش بستنی خورد ولی دکتر بی شعور نفهم یک دندونی که باید میکشید رو گفت باید عصب کشی کنید عصب کشی کرد عفونت کرد بردمش دوباره پیشش گفت نه حتما عصب کشی جواب نداد یه دوره دارو بده عفونتاش از بین بره بیا بکشمش جای دیگه عکسو نشون دادم گفت ریشه اش از بین رفته باید همون اول میکشید چطور اومده اینو عصب کشی کرده 

شما مواظب باش اصلا گول دکترا نخور  دکترا پولشون رو بیمار اصلا مهم نیست براشون چندتا دکتر ببر نظرتون رو بگیر اگه زیاد پوسیده نباشه پرش کن براش راحتترشه 

نه کشیدنش اذیت نشد بی حس بود چیزی رو متوجه نشد خونریزی هم نداشت بعدش بستنی خورد ولی دکتر بی شعور نفه ...

من سه تا عصب کشی کردم،یدونه هم دو بار آبسه کرده، دارم دارو میدم، یکماه دیگه ببرم بکشم،فضا نگهدار بذارم،

همین یدونه مونده .

اگه یکی دو روز مسواک نزنه آبسه میزنه، 

این دندان پزشکی هم اسیر کرده مارو

2790
2778
2791
2779
2792