2777
2789
عنوان

این اتفاق توی ۲۸ سالگی برام افتاد

913 بازدید | 35 پست

یک پسره ازم خوشش اومد یک ماه هر روز میاد دیدنم رابطه فیزیکی نداشتیم بعد یک ماه گفت تو دوست معمولی من هستی چون دختر خ خوبی هستی بهم آرامش میدی میام دیدنت منم گفتم من دوست دارم گفت من ندارم منم گفتم باشم گفت فردا با دوستم میام دیدنت با دوستش امد من با دوستش گرم گرفتم خ خ ناراحت شد وقتی دوستش رفت گفت خ ج نده ای گفتم چرا .گفت میخوای با بهنام دوست شی گفتم نه ولی بشمم به خودم مربوطه تو که حسی به من نداری .خلاصه دوستی ما شکلش عوض

شد دیگه برام وقت نگذاشت و چند بار تحقیرم کرد و دوستی تموم شد به نظرم شما منظورش از دوست عادی چی بود با خیلی از دخترها هم همزمان با من بود حتی باهاشون رابطه فیزیکی داشته خودش اعتراف نمود

چه پسر چرتی بوده...دنبال بهانه بوده ولشکن بابا

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی 

شما کم سن نیستی که 

چرا خودت رو درگیر یک رابطه خراب و بی ارزش می‌کنی 

رابطه بی سر و ته با آدمی که هر حرفی از دهنش درمیاد و روابط متعدد همزمان داره . این یعنی هرزگی اون آدم .چرا با هرزه دوستی کردی 

نظرتونو میگید الانم تو اینستا پی ام داده ۱۲ سال گذشته من ج نمیدم اصلا

من فکر میکنم قصد ازدواج شایدباهات داشته برای همین ازت سواستفاده جنسی نکرده...بعددیده بااون پسره گرم گرفتی بهش برخورده نظرش عوض شده...بعد دوازده سال پیام دادن عادی نیست حتما دوستداره شاید

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲