2777
2789
عنوان

باردارم

21 بازدید | 10 پست

هروقت غذا می خورم انگاری یک چیزی جلو نفسم می گیره چند روزه اینطور شدم بد غذا انگار می خوام بمیرم ۳۰هفتمه می ترسم بنظرتون چرا اینطور میشه نفسم می گیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسه روزه اینطور شدم شام ک می خورم اذیت میشم

کلا بارداری مشکلات خودش و داره ، دقت کن ببین شام هایی که خوردی خیلی چرب بوده یا شور ، یا غذای طبع سرد یا گرم بوده 

وااای نگو الان از معده درد و دل درد بیدار نشستم🥴😪

هفته ی چندی ؟

والا خوش به حال اسی که تا الان این علائمارو نداشته من هفته ۲۲ تنگ نفس و سوزش معده و دل درد و کمردرد و اصلا انواع دردا رو دارم سوزش معده از همش بدتره یعنی گریه میکنم از درد 

هفته ی چندی ؟ والا خوش به حال اسی که تا الان این علائمارو نداشته من هفته ۲۲ تنگ نفس و سوزش معده و د ...

هفته 36 واای نگو الان 4 ساله باردارم فقط، بچه اگه خدا بخواد ایندفعه بهمون ببخشه دعا کنین برام

فقط شاخ در نیاوردم الانم استراحت مطلقم پدرم در اومده 

بنده خدا مامان و بابا و داداشم از زندگی افتادن

تنگی نفس ویار وحشتناک تازه ی 2 کیلو اضاف کردم اونم با شیر خشک یبوست دل درد کمر درد لکه بینی زایمان زودرس سرکلاژ پساری بستری تمام دندونام داغونه داره میریزه همجام درد میکنه دیگه اینا کم بود ی هفته هست سرما خوردم ترش و سوزش و سر درد و اینا ک عادیه هی خدا شکرت

هفته 36 واای نگو الان 4 ساله باردارم فقط، بچه اگه خدا بخواد ایندفعه بهمون ببخشه دعا کنین برام فقط ش ...

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزدلم خداروشکر چیزی نمونده برا شما انشالله خودت و نی نی تنتون سالم باشه من الان که هفته ۲۸ ام تازه به دکتر گفتم دل دردامو بهم قرص ایزوپرین داده خداروشکر دیگه دل درد ندارم ولی شب که میشه فقط عذاب میکشم تا صبح 

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزدلم خداروشکر چیزی نمونده برا شما انشالله خودت و نی نی تنتون سالم با ...

ممنون مهربون😘😘ان شاءالله عزیزم دعاکن نخواد دستگاه بره وزنش خوب باشه زردی نگیره 

ان شاءالله عزیزم شمام بسلامتی زایمان کنی نی نی نازتو بغل بگیری ب سلامتی بری تو جات زردیم نگیره گوگولیت😍😘

من هنوز شیاف و دارو ضد سقط میخورم اوایل دوفاستون بعد گفتم بهم ایزوپرین بده 

هر هفته از ماه اول تا 14 پرولوتون از 14 ب این ور هر هفته سرم و هیوسین برا انقباض چند بارم بستری شدم 

هفته 28 برام امپول ریه زدن ب دکتر بگو برات بنویسه

خدا روشکر عزیزم درد نداری ان شاءالله زود بگذره برات😘 

شبا همینه خواب نداریسعی کن اگه بشه روزا بخوابی

ان شاءالله شب بیداری بچه داریم اضاف میشه رسما میشیم جنازه😂