2777
2789
عنوان

بچه ها کمک دق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 39 پست

ازنظر من خیانت چه برای مرد وچه زن هیچ دلیل موجه ای نداره لطفا اگه شوهرت دوست نداری بهش خیانت نکن حداقل زمانی که اون خیانت نمیکنه......از طرفی هم تو خانواده شوهرت تعصبی هستن یک درصد به این فکر کن شوهرت متوجه بشه میدونی  البته عذر میخوام ولی بعد دیگه انگ یک زن ج...ده بهت میخوره و اونا دیگه حالیشون نمیشه در حد یه پیام بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی که داره با تو حرف میزنه و شرایط تورو میدونه بخدا از هر دشمنی واست دشمن تره. و داره سو استفاده میکنه هیچوقت خدایی نکرده فکر نکن چون اونا اینطورین میتونی بخاطرش به خودت ضربه بزنی 

یه بسم الله الرحمن الرحیم واسم بگو 
حرفات خیلی قشنگن و منطقی.نمیدونم چی بگم.خیلی باشوهرم صحبت میکنم.ماچون ماشین نداریم جایی هم نرفتیم شو ...

عزیزم اینطوری که ازشوهرت میگی دوست داره فقط چون تو کوتاه اومدی اون قضیه رو جدی نمیگیره 

محکم ولی درعین حال مهربون حرفاتو بزن و توقعاتتو بگو ،دوتا از مهمترین خواسته هات رو خودت انتخاب کن و از اونا کوتاه نیا ،نه اینکه دعوا کنی ولی مثل قبل نباش ،ناراحتیت رو تو صورتت نشون بده و مثل قبل به غذا و خونه نرس البته نه اینکه زندگی رو رها کنی ولی یه خورده سردش کن ،مطکئن باش شوهرت بفهمه قضیه جدیه یه کاری برات میکنم.

نهایتا برات آرزوی خوشبختی میکنم عزیزم

بله

عزیزم اعتراض زیادی گند میزنه به همه چی 

قهرم نکن تو بیا یجور دیگه حرف بزن 

مثلا از شوهرت بپرس حسش نسبت بهت چیه 

بهش بگو احساس میکنم مثلا دوسم نداری یجور دیگه شدی باهام و دارم احساس تنهایی میکنم 

بگو من دلم میخواد حتی اگه هیچی نباشه بهترین حالو باهات داشته باشم بعد اون خودش طبیعتا سعی میکنه یه رفتارایی از خودش نشون بده 

اینطوری که باشی خیلی منطقی ناز کردی

یه بسم الله الرحمن الرحیم واسم بگو 
عزیزم اینطوری که ازشوهرت میگی دوست داره فقط چون تو کوتاه اومدی اون قضیه رو جدی نمیگیره  محکم و ...

عزیزم...خیلی ممنون واسه راهنمایی گلت.شوهرم خیلی مرد خوبی هست هنوز سنی ندارع ولی موهاس سفیدشدن و منو دوس داره خیل وقتا گریه میکنه واسم.😒😰ولی من تا میخام دوسش داشته باشم نزدیک بش بشم اونا دعوایی میکنن مارو بهم میپرونن.اونا سنی ازشون گزشته بجای اینکه بزرگی کنن اگ ما دعوایی کردیم

ولی خودشون دعوا میارن واسمون.انشالله خدا خیروخوشی نده بهشون .سپردمشون ب خدا.😔

باشوهرت حرف بزن اروم اروم تاقانعش کنی ازپیش خونوادش برین اونقدخواستتوتکرارکن تاراضی بشه اینکه ماشین نداارین درسته  سخته  ولی عزیزم میتونی هرهفته باشوهرت باماشین راه یه جای تفریحی برین بعضی شبابرین پیاده روی کافی شاپ یه شام درست کن ببرپارک خیلی  کارامیتونی کنی روزهاتم باباشگاه وکلاسای دیگه پرکن  که کمترددهنت درگیررفتارای  خونوادش باشه

عزیزم اعتراض زیادی گند میزنه به همه چی  قهرم نکن تو بیا یجور دیگه حرف بزن  مثلا از شوهرت ...

بله اینارو گقتم ولی من مشکلم با خونه شوهرمه ک باهام نمیسازن.دو فرهنگ بسیار متفاوت.اصاا فرهنگ ندارن اونا.ی چن تا آدم چادر بر سر و حجاب کامل هی هم نماز و روزه وقران میخونن تا صبح قران میخونن😂ب چ دردمیخوره وقتی نو عروس رو نزاشتی دل خوشی داشته باشه و هرروز احساس مرگ کنه