2777
2789
عنوان

بچه ها کمک دق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 39 پست

حالا نمیشه اخلاق بدشونو به چادری بودن و اینطوری بودنشون ربط داد😐 

پوشش آدم واسه اینه که ارزشش حفظ بشه نه چیز دیگه ای اینا چرا اینطوری میکنن دینو به چشم بقیه یشکل دیگه جلوه میدن؟ منظورت از تیپ نمیدونم چیه ولی حجاب فقط چادر نیست و سعی کن به شوهرت توضیح بدی و همچینین ازش بخوای باهم وقت رو بهتر بگذرونین حالا اگه بتونی خوشتیپ باشی ولی درکنارش جلف نباشه ک خود شوهرتم خوشش میاد 

یه بسم الله الرحمن الرحیم واسم بگو 
چرا بااهمیچین ادمی باهمچین خانواده ای ازدواج کردی یعنی حتی یه شناخت نسبی پیدا نکردی ازشون قبل ازدواج

تقصیر شوهرم بود وقتی گیر میدادن شوهرم میگفت الکی بگو باشه ولی کار خودت بکن.الان اونا میگن اول میگفتی باشه چشم.الان اینطور شدی.ای کاش زمان ب عقب برگرده.😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا مواظب باش کارت به خیانت نرسه که هم درست نیست و هم به جای اینکه از شوهرت و خانواده طلبکار باش ...

آفرین از راهنماییت خواهرببین گوش بکن اگه همسرت چت بکنه باخانمی عکس العمل توچیه این قرارنشد تائه مشکلی پیش بیادسریع بری خیانت بکنی مشکلات خانواده همسرت دلیل نمیشه برای خیانت بازمان همه چیزعوض میشه وای به روزی که همسرت بفهمه چقدربهت بی اعتمادزاده که خیانت کردی دیگه این گوشیم ازت میگیره نکن خواهرشان سرزندگید. با آرامش بامحبت ازشوهرت بخواه کمکت بکنه حمایتت بکنه نه همدم وهم رازشدن بامردغریبه

آفرین از راهنماییت خواهرببین گوش بکن اگه همسرت چت بکنه باخانمی عکس العمل توچیه این قرارنشد تائه مشکل ...

واینکه مردغریبه دنبال همدردی باتونیس اون به چیزدیگه فکرمیکنه وقتی توداری ازغصه هات بهش میگی

حالا نمیشه اخلاق بدشونو به چادری بودن و اینطوری بودنشون ربط داد😐  پوشش آدم واسه اینه که ارزشش ...

اره درسته .ولی اینا یکاری کردن حالم از حجاب بهم بخوره.هرروز اشک منو درارردن ولی رفتن وضو گرفتن نماز خوندن.یا مثلا با نوحه های تلویزیون گریه میکنن.حالم بهم میخوره ازشون ازکسایی ک نمیدونن خدا گفته می بخور منبر بسوزان مردمو آزار نده😔😔

تقصیر اوناس تا روز قیامت هر اتفاق بیوفته.چونکه اونا منو اینطور کردن.😔

یه لحظه تصور کن شوهرت فهمیده با همین جسارت و با همین جمله ها میتونی جوابشو بدی؟نکن خواهر من نکن ،اون مرد اگه تو براش ارزش داشتی باهات ازدواج میکرد 

اونی که تورو واقعا خواسته شوهرته از این دلزدگیها تو اکثر زندگیت هست اونی که بتونه زندگی رو بسازه به آرامش میرسه و اونی که جا بزنه و به خیانت برسه جز رسوایی و بدبختی چیزی در انتظارش نیست 

با شوهرت صحبت کن حتی شده محکم حرف بزن اصلا قهر کن ولی خیانت نکن که از چاله کیفیت تو چاه

مرد غریبه که نیست.میگم اون دوستم بوده قبلا

عزیزم برادرت که نیس همچین میگی دوستم بوده خب الان متاهلی هاهرمرددیگه ای بجزمحارمت برات غریبه ان ازلحاظ تعهدی گفتم نه اینکه قبلامیشناختیش یانه

مرد غریبه که نیست.میگم اون دوستم بوده قبلا

غریبه نیست چون قبلا باهاش دوست بودی؟وقتی شوهرداری هر مرد خارج از عرفی غریبه ست 

اگه‌منطقت اینه و فکر می‌کنی حق داری و میتونی بعد از فهمیدن شوهرت همینجوری حرف بزنی به راهی که شروع کردی ادامه بده 

اره درسته .ولی اینا یکاری کردن حالم از حجاب بهم بخوره.هرروز اشک منو درارردن ولی رفتن وضو گرفتن نماز ...

هرکی یه عقیده ای داره تو هم وظیفه داری در حد یه مسلمون واسه کسایی که بهشون اعتقاد داری ناراحت بشی یا اشک بریزی عزیزم ولی این به این معنی نیست ک زندگی رو از خودت بگیری حتی ائمه و خداوند و همه ی فیلسوفای مسلمون هم میگن آدم باید هم نیاز های مادیشو بشناسه هم معنوی و یک دین باید به همه ی اینا برسه دین اسلام هم تنها دینینه ک این ویژگی رو داره خواهش میکنم درموردش تحقیق بکن اینطوری خیلی روی زندگیت تاثیر میذاره تو یمدت با شوهرت یجور دیگه باش خیلی مهربون باش بعضی وقتا بخاطر اون چادر بپوش اگه دوس داشتی بعد بعضی وقتا یه تیپ با وقار بزن حالا صرفاً معنیش چادر هم نمیشه تو فقط توجه شوهرتو جلب بکن 

یه لحظه تصور کن شوهرت فهمیده با همین جسارت و با همین جمله ها میتونی جوابشو بدی؟نکن خواهر من نکن ،اون ...

حرفات خیلی قشنگن و منطقی.نمیدونم چی بگم.خیلی باشوهرم صحبت میکنم.ماچون ماشین نداریم جایی هم نرفتیم شوهرم دلیل حالمو بیرون نرفتن میدونه.میگه میخریم میبرمت بیرون.حالت خوب میشه.تاالانم نداشته ک بخره من طلاهامو فروختم.رابطمون باهم خیلی ضعیفه.خیلی اصلا رابطه نداریم باهم.اون اشتیاق داره ولی من نه...اصلا حسم بهش ازبین رفته انگار 

مطن باشش هرچی بیشتر با اون آقا حرف بزنی حالت بد تر میشه و آخرش به جای خوبی نمیرسه وقتی ک میذاری واسه اون بذار واسه شوهرت میبینی زندگیت چقدر تغییر میکنه

با خدا هم حرف بزن بگو من دلم میخواد حس‌خوب رو از شوهر خودم بگیرم و کمک کن زندگیم شیرین بشه و نیت بگیر و به خدا بگو من چیزیو ک تو حرام کردی رو ترک میکنم عوضش تو شوهرمو ک بهم حلاله رو برام یجور دیگه بکن و زندگیمو قشنگش بکن بسپار به خدا 

باخونوادش سرسنگین باش اعتراض کن نسبت به رفتارهاشون به شوهرت بگوازاین شرایط خسته شدی دلسردشدی به زندگی باارامش بانازکردن شده باقهرولی ازپناه بردن به مردغریبه خودت رسوامیشی اخرشم عنگ خرابی میزنن بهت

غریبه نیست چون قبلا باهاش دوست بودی؟وقتی شوهرداری هر مرد خارج از عرفی غریبه ست  اگه‌منطقت اینه ...

اون اصلا شماره منو نداره بهش ندادم.توی مجازی گاهی وقتا پیام میدیم چت میکنیم بعد من اکانتمو میپاکم.هیچی وجود نداره.اما میدونم کار بدیه قبول دارم😕