2777
2789
یا کالاندولا بزن یا ان ان اگه اسهاله دیر خوب میشه منم دو هفته به خاطر آنتی بیوتیک پسرم اسهال داشت بد ...

ببخشید این میگم، ولی اسهال به خاطر مصرف آنتی بیوتیک طبیعی نیست واز عوارض انتی بیوتیکه، باید پزشک در جریان قرار میدادید تا دارو عوض کنه

حتما امتحان میکنم مرسی

اره موافقم من اصلا برای دخترام یکبارم‌پماد نخریدم تا ببینم سوختن تمیز میسورم خشک میکنم قشنگ روغن نباتی یاهمون جامد میزنم پوشک میکنم معجزست

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنای قدیمی میگن این مدل زخم شدن بخاطر دندون دراوردنه....من پماد ایروکس محافظ پای بچه زدم...زینک‌زدم...کالاندولا زدم ان ان زدم....روغن نباتی زدم روغن زیتون زدم...ولی جواب نگرفتم...دیگه بعدش ۳تا پماد باهم قاطی میکردم میزدم یه روز نشده خوب میشد پماد ان ان کالاندولا و تتراسایکلین هر۳تاشو قاطی میکردم میزدم بچم آروم میشد...ب هیچ وجه دستمال مرطوب ب بدنش نکش اگه از دستمال مرطوب استفاه میکنی قبلش حتما بشورش ک اون موادش بره بعد بزن ب بدن بچه‌...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

سلام عزیزم پسر من ۱۰ ماهش و با این مشکل دست و پنجه نرم میکردم هر چی زدم فایده نداشت یه دکتری خدا خیرش بده دو تا پماد داد قاطی کردم زدم خوب شد 

پماد کلوتریمازول ۱درصد وپماد تریامسینولون ان ان 

مطملن باش بزنی خوب میشه التماس دعا 

عزیزم...این سوختگی بخاطر رطوبتیه ک مدت زیادی تو پوشک بوده..کالاندپلا بزن یکم و با پودر زیاد ک‌اون قسمت رو خشک کنه و رطوبتش رو بگیره...پوشکش رو باز کن و تند تند عوض‌کن نذار اینطوری بشه...پودررر بزن هر بار باز میکنی

ببخشید این میگم، ولی اسهال به خاطر مصرف آنتی بیوتیک طبیعی نیست واز عوارض انتی بیوتیکه، باید پزشک در ...

به دکتر گفتم گفت ممکنه به خاطر دندونشم باشه آخه همزمان دندونم داشت در میاورد

اینکه تا پی پی میکرد می‌سوخت دکتر احتمال داد به خاطر دندونش باشه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
عزیزم...این سوختگی بخاطر رطوبتیه ک مدت زیادی تو پوشک بوده..کالاندپلا بزن یکم و با پودر زیاد ک‌اون قس ...

اسهال شدیددد بود بخاطر اونه زود به زودم پمپرزشو عوض میکردم اما بی فایده بود