اره موافقم من اصلا برای دخترام یکبارمپماد نخریدم تا ببینم سوختن تمیز میسورم خشک میکنم قشنگ روغن نباتی یاهمون جامد میزنم پوشک میکنم معجزست
من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
زنای قدیمی میگن این مدل زخم شدن بخاطر دندون دراوردنه....من پماد ایروکس محافظ پای بچه زدم...زینکزدم...کالاندولا زدم ان ان زدم....روغن نباتی زدم روغن زیتون زدم...ولی جواب نگرفتم...دیگه بعدش ۳تا پماد باهم قاطی میکردم میزدم یه روز نشده خوب میشد پماد ان ان کالاندولا و تتراسایکلین هر۳تاشو قاطی میکردم میزدم بچم آروم میشد...ب هیچ وجه دستمال مرطوب ب بدنش نکش اگه از دستمال مرطوب استفاه میکنی قبلش حتما بشورش ک اون موادش بره بعد بزن ب بدن بچه...
تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
عزیزم...این سوختگی بخاطر رطوبتیه ک مدت زیادی تو پوشک بوده..کالاندپلا بزن یکم و با پودر زیاد کاون قسمت رو خشک کنه و رطوبتش رو بگیره...پوشکش رو باز کن و تند تند عوضکن نذار اینطوری بشه...پودررر بزن هر بار باز میکنی