2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا کالاندولا بزن یا ان ان اگه اسهاله دیر خوب میشه منم دو هفته به خاطر آنتی بیوتیک پسرم اسهال داشت بد سوخته بود خداروشکر آنتی بیوتیکش که تموم شد سوختگی پاشم رو به بهبوده

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
یا کالاندولا بزن یا ان ان اگه اسهاله دیر خوب میشه منم دو هفته به خاطر آنتی بیوتیک پسرم اسهال داشت بد ...

کالاندولا هم امشب براش خریدم کاش زود خوب بشه وقتی میبینمش دلم آتیش میگیره

کالاندولا 

ان ان 

زینک اکساید 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

کالامین عالیه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

من میشورم خشک‌میکنم روغن نباتی میزنم خیلی سرع خوب میشه

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله

زیرش پلاستیکی چیزی بنداز پوشکش نکن پماد کالاندولا بزن هوا بخوره خوب میشه

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔