2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

78 بازدید | 20 پست

ی ساله باشگاه میرم عاشق مربیمم من خانمم ایشونم همینطور .منتهی هربار بهش پیام میدادم جواب میداد جدیدا جوابم نمیده بار اول دلم تنگ شده بود رفتم باشگاه دیدنش گفتم بخاطر دیدن تو اومدم گفت دروغ میگی .دفعه بعد انار براش دون کردم بردم گفتم داشتم میخوردم یادت افتادم گفت الکی میگی .دفعه بعد که امشب بود براش گل نرگس بردم گفت چرا گل آوردی منم حاج و واج فقط نگاش کردم  دیدم ی دست لباس مربیم  برا یکی از بچه ها به عنوان کادو خریده علاقم رو باور نکرده با اینکه هم زبونی میگم هم مرتب ابراز میکنم خیلی دلم گرفت .بنظرتون رشته ورزشیم رو عوض کنم؟!من درون گرام ولی این خانم بدشت برون گراست اهل مسخره بازی نیستم ولی اون بچه هارو بیشتر دوست داره😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شنا چرا باید عاشق هم جنس خودت بشی 

فوقش آدم به دوست و مربی و معلم و ... احترام میذاره و دوسشون داره ولی من اصلا لزومی نمیبینم که عاشق طرف بشی و حتی مهم باشه که اون بدونه و حتی بدتر اینکه چون متوجه نیست دوسش داری باشگاه و عوض کنی 

۳۳ سالمه ایشونم نزدیک ۴۰

عزیزم دلیل این همه خوش اومدنتو متوجه نمیشم. کسی بنظرم اینکارارو میکنه و اینقدر طرف میاد تو فکرش که بهش گرایش داشته باشه. شما به سمت همجنس خودت گرایش داری؟ 

یا فقط یه حس خواهرانه داری؟ 

بد برداشت نکن‌ منظورمو، نمیدونستم چطوری ازت بپرسم