2777
2789
عنوان

کیا به چشم زخم اعتقاد دارن؟؟

161 بازدید | 10 پست

ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم که اکثر مردم همدیگه رو میشناسن...فضول و حسود هم تا دلت بخواد دور و برمونه...شوهرم قصد داره یه کاری  رو شروع کنه ولی من خیلی خیلی میترسم...اخه همینجوریشم تو چشمیم با اینکه زندگی خیلی خیلی معمولی ای داریم...به نظرتون چیکار کنم؟؟ بذارم کارشو شروع کنه؟؟ چه راه حلی دارید‌‌‌..

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

خودتونو بسپارید به خدا

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بشدت چشم نظر روم تاثیر داره 

ولی خو مامانم با روسری یا نخ بلده چشم نظر ترس اگ ادم داشته باشه رو دفع کنه😍

تخم مرغم بلده بشکنه

وقتایی که هی برام اتفاق میوفته یا بهانه میگییرم فقط مامانم بدادم میرسه

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
من بشدت چشم نظر روم تاثیر داره  ولی خو مامانم با روسری یا نخ بلده چشم نظر ترس اگ ادم داشته باش ...

قبل از ازدواج اصلا به اینجور چیزا فکرم نمیکردم بعد ازدواج انقدر گره های مختلف تو کارامون میافته که از همه چی میترسم...

خب شروع کنه . من خیلی اعتقاد دارم.به چشم زخم.ولی آیه وان یکاد همیشه همرات باشه چیزی نمیشه. دلیل نم ...

حرز و ان یکاد همیشه همراهمونه ولی خب دلشوره دارم....

قبل از ازدواج اصلا به اینجور چیزا فکرم نمیکردم بعد ازدواج انقدر گره های مختلف تو کارامون میافته که ا ...

بعضیا هستن اه میکشن یا دلشون سیاهه همینا باعث گره خوردن تو کار ادمم میشن

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
بعضیا هستن اه میکشن یا دلشون سیاهه همینا باعث گره خوردن تو کار ادمم میشن

خیلی دلم میخواد کسی از کارم خبر نداشته باشه ولی متاسفانه شهر کوچیکه و همه فوری خبر دار میشن.‌‌

خیلی دلم میخواد کسی از کارم خبر نداشته باشه ولی متاسفانه شهر کوچیکه و همه فوری خبر دار میشن.‌‌

بنظرم  هرروز اسفند کن داخلش زاغ هم نیت بگیر به نیت کسایی که دیدنت بزار خوبه