2821
2789
عنوان

خدایا شکرت🥺😍😍

207 بازدید | 7 پست

انشالله هر کی منتظره بزودی دامنش سبز بشه خدایا سالم بقل بگیرم سالم باشه تو وقتش بیاد زایمان زودرس نشم دیگ هیچی نمیخام خدایا شکرتتت🥺

بچه ها من تو ۷٫۱۲ پری شده بودم دیگ این ماه نشدم چن وقتشه نی نی من🥺🥺دکتر بهم نگف اخه🥺♥️🤰🏻🤱🏻

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

مبارکه عزیزم 

امیدوارم نی نی نازت صحیح و سالم بیاد تو بغلت🤍

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه به سلامتی  هرکی تونست برای ازدواج موفقم دعا کنه 💔😭 گیسو

انشالله هر چی خوبه برات اتفاق بیوفته عزیزم انشالله ازدواجت موفق باشه و ب شادی زندگی کنی😍

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
2790
2823
2791
2779
2792