2777
2789
عنوان

پر از خشمم کمک

84 بازدید | 16 پست

مرز انفجار رو رد کردم ، چطور خودم رو تخلیه کنم ،واقعا دارم می‌ترکم ، هر راهی بلد بودم امتحان کردم برای آرامش ، دمنوش ، آهنگ ، فریاد ، مشت زدن به میشه بوکس ، گریه نتونستم چون دیگه اشکی برام نمونده ، فقط بهم راهکار بدین ، حالم افتضاحه 

هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد،وای از این عمر که با میگذرد میگذرد

بنویس از اون مطلبت کامل و صادقه ببین کجاها داری کنترل گری میکنی سهم تو چیه سهم اون طرف مقابلت چیه میفهمی که یا تو داری زیاده روی میکنی یا اون رو بع عنوان یع مریض میپذیری

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریشه خشم و عصبانیت کنترل گری هست

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
بنویس از اون مطلبت کامل و صادقه ببین کجاها داری کنترل گری میکنی سهم تو چیه سهم اون طرف مقابلت چیه می ...

بارها نوشتم ، سهم ها رو دراوردم ، دارم از یک زندگی سمی خارج میشم ، و هر کس در جریان هست و بی طرف ۱۰۰ در ۱۰۰ میگه من بی تقصیرم، اما هرچی تلاش برای رهایی میکنم خدا سنگ های بدتری جلوم میندازه

خدا به دلت صبر بده هر مشکلی ک داری💜 نماز بخون و با تضرع و زاری از خدا بخواه برا دردات چاره کنه... ...

ممنون ، هم خودم هم خانوادم آنقدر التماس کردیم و نماز و نذر و دعا و گریه که چشم ما رو خونریزی کرده منم  غدد اشکیم از کار افتاده ، پدرم هم بیناییش دچار مشکل شده ، درد ما  با مشاور درمان نمیشه ، پیش انواعش رفتم از دکتر روانشناس تا روانپزشک اما اونا هم گفتم فایده نداره، مشکل ما با قانون حل میشه که اون هم همیشه طرف ظالمه ، و خدا هم دستش درد نکنه تا دری برامون باز میشه میزنه شیش قفلش میکنه، دیگه هممون به مرز انفجار رسیدیم 

تو دو سه تا تاپیک قبل‌تر گفتم ، به خدا هم خودم هم خانوادم گفتیم اگر تا پایان این هفته نشونه بهمون از اینکه طرف حق هست رو نشون نده و جواب اینهمه اشک و التماس چندین سالمون رو نده همه کافر میشیم 

بارها نوشتم ، سهم ها رو دراوردم ، دارم از یک زندگی سمی خارج میشم ، و هر کس در جریان هست و بی طرف ۱۰۰ ...

خب بازم داری کنترل میکنی و میجنگی نمیتونی ببخشی منظور از کنترل ممکنه کنترل خود ادم باشه نه لزوما دیگران ...برای ارامش خودت باید رها کنی

اینها هست اما حق خوری ، بی عدالتی ، ظالم پروری سهم بزرگترین داره

خب دیگه اصل حرف در همینه اینکه طرفت بپذیری حق خوره و از لحاظ روحی سالم نیست و سهم من اینکه نباید بخاطر اون حالمو بد کنم

تو دو سه تا تاپیک قبل‌تر گفتم ، به خدا هم خودم هم خانوادم گفتیم اگر تا پایان این هفته نشونه بهمون از ...

این حرف از اساس اشتباههه شاید خدا یه چیزی میخواد بفهمه به شما اما شما نمیگیرید ... خدا رو هم دارید کنترل میکنید 

خب بازم داری کنترل میکنی و میجنگی نمیتونی ببخشی منظور از کنترل ممکنه کنترل خود ادم باشه نه لزوما دیگ ...

چطور رها کنم ؟! یکی رو میگه ببین میتونی رها کنی ، دارم یه بچه ۴ ساله رو از دست کسی نجات میدم که بچه رو شکنجه روحی شدید می‌کنه و بارها آزار جسمی بهش رسیده امااا قانون نر پرور میگه اوکی دادگاه رسیدگی برا ۳ ماه دیگه ، ببینیم چی میشه ولی هنوز باید اون اشغال بچه رو ببره .حالا  شما باشین میتونین ببخشین؟ 

این حرف از اساس اشتباههه شاید خدا یه چیزی میخواد بفهمه به شما اما شما نمیگیرید ... خدا رو هم دارید ک ...

خدا فقط می خواد بگه بد باش طرفداره دو آتیشه آن هستم ، می خواد بگه خاک بر سر خودت و خانوادت که یه عمر خوبی کردین و آزار نرسوندین و همش‌دعا خیر پشت سرتون بود ،باید بدی می کردیم تا ببینین چطور از زمین و زمان براتون رحمت می بارید