2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم لینک تاپیکتو اینجا بزار https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پ ...

عزیزم من میرم تو تاپیکام ولی لینک ندارن لینک تاپیکامونو باید از کجا بیاریم؟؟

ممنونم عزیز

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
عزیزم من میرم تو تاپیکام ولی لینک ندارن لینک تاپیکامونو باید از کجا بیاریم؟؟ ممنونم عزیز

عزیزم الان با تصویر برات توضیح میدم:

اول میری تووی تاپیک مورد نظرت و اونجایی ک دورش خط کشیدم رو میزنی:

طبق عکس

بعدش این واست باز میشع :

روی اون وسطی ک شکل دوتا برگع هست میزنی تا لینک تاپیکت کپی بشع.

بعد؛

میری تووی لینک حذف تاپیک ک توو پست قبلیم گذاشتم. اونجا این علامت رو میزنی👇

بعدش طبق عکس پایین اونجایی ک URL نوشتع لینک تاپیکتو الصاق میکنی و گزینع اضافع کردن رو میزنی.

بهمین راحتی😊

فقط اینم بگم روزی یدونع تاپیکتو میتونی بزاری کلا بیشتر از یکی واس هرکاربر پاک نمیشع در طول روز. از ساعت ۱۰/۳۰ صبح تاپیک حذف نی نی یار باز میشع تا ۴ بعدازظهر... البتع بینش از ساعت ۱۲ تا ۲ باز تاپیک قفل میشع واس ناهار و نماز نی نی یار های عزیز☺

روزهای کاریشون از شنبع تا چهارشنبع هستش و پنجشنبع و جمعع و روزهای تعطیل رسمی نی نی یار ها هم تعطیلن😘

🙂

عزیزم الان با تصویر برات توضیح میدم: اول میری تووی تاپیک مورد نظرت و اونجایی ک دورش خط کشیدم رو ...

ممنونم عزیزدل خیلی زحمت کشیدین لطف کردی گلی😘💚

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.