2777
2789
عنوان

خواهشان به کمکتون نیاز دارم

14 بازدید | 8 پست

یکی از دوستانم برای مصاحبه کاری رفته بوده یه جایی بعد اون قسمت اینقدر مهمه هر کسی رو راه نمیدن بعد از 20 نفر مصاحبه دوستمو می پذیرن اما بعد از گذشت دو روز اون اقا مصاحبه گر زنگ زده طرح رفاقت ریخته چون همه کاره اونجا این اقاهه هست دوستمم از طرفی مشکلات مالی داره و از نظر روحی هم تنهاست حالا دو هفته طول می کشه که کارش درست بشه با این اقا در حد مکالمه و پیامه اما متاسفانه میگن این اقا خیلی همه چی بهش برمیخوره بجای اینکه راه به راه به دختره زنگ بزنه و پیام بده در حد یک پیام اونم دوست من بهش پیام میده جواب میده و یا زنگ بزنه اقاهه خیلی مغروره بنظرتون باید چکار کنه من نظرم ادامه نده خودشم همین تصمیم رو داره میگه جای من شده مرد جای اون زن فقط همون روز اول خیلی تحویل گرفته و مخش رو زده حالا که به دست اورده حتی دیدار هم ندارند نظر شما چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آه

تموم کنه دیگه!

خودتون یکم فکر کنید ببینید کسی که مسئول جایی هست و شما میرید مصاحبه‌ی کاری و ایشون طرح رفاقت میریزه آدم درستیه؟

خیر واقعاً :/

دو روز دیگه هم تجاوز و سواستفاده میکنه از دوستتون و میاین تاپیک می‌زنید که بچه‌ها یه آقایی به دوستم تعرض کرد الان بارداره و اون آقا هم غیبش زده چیکار کنه :/

آه تموم کنه دیگه! خودتون یکم فکر کنید ببینید کسی که مسئول جایی هست و شما میرید مصاحبه‌ی کاری و ایش ...

دختر خانم اهل رابطه نیست الانم با هم حرف نمیزنن فقط دو روز اول پیام داده زنگ زده خیلی مغروره دوست داره دختره همش پیگیرش بشه زنگ بزنه پیام بده دوستم دو روز اول همینطوری بوده الان دیگه کشیده کنار