2789
عنوان

باردارم؟

21 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من حدود یک هفته لک بینی داشتم بعدش چند روز خونریزی دکتر آزمایش بتا برام نوشت جواب مثبت ۲۰ بود اما جواب آزمایش من ۱۴/۷آیا من باردارم؟دوس ندارم بچه رو نگهدارم چجوری میتونم بندازمش چون هنوز عقد هستم؟

چرا ب طور جدی جلوگیری نمیکنید؟ ک الان بخواین بچه سقط کنین

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیچاره اون بچه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

شما نیاز به کمک نداری انقد  حالیت هست که رابطه برقرارکردی پس باید دانش اینم میداشتی که جلوگیری ...

من دقیقا منتظر همین نظر بودم🤣🤣 نمیدونم چرا هرجا میریم یه مشت خاله زنک دور همن نظرایی میدن که دکتر که درسشو خونده نمیده

من جلوگیری میکنم حتی از ۲ تا کاندوم استفاده میکنم برای همین شک به بارداری و آزمایشم دارم

عزیزم دوتا خیلی خطرناکه احتمال پارگیش زیاد میشه چون جنسش جوریه بهم سایش پیدا میکنه، میخواستن خودشون دولا یا ضخیم تولید میکردن، همون یکی استفاده کن، روزای تخمک‌گذاریت رو بدونی حوالیش رابطه نداشته بشی احتمال پایین میاد، خیلی هم‌شک داری در کنارش قرص هم‌ بخور، اما من چند سال از همین روش استفاده کردم ایمنه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱