2777
2789
عنوان

میگرن بارداری

101 بازدید | 11 پست

از جمعه سر دردم خوب نمیشه استامینوفن خوردم اصلا ک هیچ حتی از درد مجبور به استفاده از شیاف دیکلفوناک۵۰ شدم چند ساعت خوب شد بعد دوباره دردام شروع شدا چیکار کنم راهی بلدید؟درمونده شدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

منم تو بارداری میگرنم عود کرد 

میرفتم دوش میگرفتم .. زیر دوش کل سرمو و کردنمو ماساژ میدادم .. بعدش ی چای میخوردم ... تو اتاق تاریک دراز میکشیدم .. استامینوفن هم میخوردم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
منم تو بارداری میگرنم عود کرد  میرفتم دوش میگرفتم .. زیر دوش کل سرمو و کردنمو ماساژ میدادم .. ...

درد بدیه همه ی اینکارارو انجام دادم ولی اصلا قطع نمیشه کم میشه ولی قطع نمیشه بعد چند ساعت دوباره عود میکنه😭😭 دعا کن این درد لعنتیا قطع شه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میگرنی بودم دکتر بهم پرانول۱۰ داد 

تاثیر داشت؟

تاثیر داشت؟

نه اصلا 😂

استرس نداشته باش، خواب و غذا کافی 

گرمت نشه

بوی ادکلن و عطر و دود نخوره بهت 

نور گوشیتم کم 

ایشالا برطرف بشه

اب زییییاد بخور

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

نه اصلا 😂 استرس نداشته باش، خواب و غذا کافی  گرمت نشه بوی ادکلن و عطر و دود نخوره بهت&nb ...

میگم قبل بارداری داروهای قویتر روم تاثیر نداشت حالا پرانول خیلی برا میگرن ضعیف 

سخته خواهر لامصب هر کاری بکنی بخاد دردش شروع شه شروع میشه...

راضیم پاهم جاش درد بود ولی این کله ام درد نمیکرد

میگم قبل بارداری داروهای قویتر روم تاثیر نداشت حالا پرانول خیلی برا میگرن ضعیف  سخته خواهر لام ...

اره منم همینطور اما ببین پا درد گفتی

من بارداری اولم پا درد شدید گرفتم جوری ک لنگ میزدم تو راه رفتن 

جیغم در میومد

هرکدوم بدی خودشو داره🙁🙁

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

اره منم همینطور اما ببین پا درد گفتی من بارداری اولم پا درد شدید گرفتم جوری ک لنگ میزدم تو راه رفتن ...

😂😂😂

کلا هیچ جای بدن درد نکنه

دکتر آریانی برای درمان میگرن واقعا کارشون خیلییی خوبه ولی نمیدونم برای بارداری هم انجام بدن یا نه ...

ممنون عزیزم از راهنماییت متاسفانه تهران نیستم