2777
2789
عنوان

فرهنگیان‌ .

| مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 20 پست
خوش به حالت من دارم برای اینکه برم فرهنگیان شب وروز درس میخونم میگی نمیخوای چی ازاین بهتراخه حقوق دا ...

نگفتم نمیخوام گفتم دوست ندارم این حسو داشته باشم

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
نگفتم نمیخوام گفتم دوست ندارم این حسو داشته باشم

ول کن به حست توجه نکن من یکی ازدوستام تجربی بود اومد فرهنگیان اموزش ابتدایی خیلی بدش میومد و میگفت دوست نداره الان بعدیک سال عاشقش شده اینا اوایلش اتفاق میوفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن به حست توجه نکن من یکی ازدوستام تجربی بود اومد فرهنگیان اموزش ابتدایی خیلی بدش میومد و میگفت د ...

جدی .مرسی وقتی این حسو چه جوری از بین ببرم دوستتون ترم چنده؟

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
نه من اموزش ابتدایی نمیخوام امسال من برا اموزش ابتدایی قبول شدم ولی رفتم تو مصاحبه گفتم من ابتدایی ن ...

مگه بستگی به رشته نداره؟با انتخاب خودمون نیس که؟هس؟

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
جدی .مرسی وقتی این حسو چه جوری از بین ببرم دوستتون ترم چنده؟

اون یک سال ازمن بزرگتره الان دوساله رفته دانشگاه فرهنگیان حتی من باهاش حرف میزدم امسال که نمیرم ابتدایی کسی که سال قبل به زور خانواده اش فرستادن نشسته بود منو دعوا میکرد که چرا کفتی ردت کنن اون میگفت وقتی با بچه های پاک ومعصوم ارتباط برقرار میکنی خودتم تحت تاثیر اون پاکی وساده بودن میشی میگفت ابتدایی خیلی بهتراز دبیری هست