2777
2789
عنوان

فرهنگیان‌ .

34 بازدید | 20 پست

سلام من فرهنگیان قبول شدم ولی یه حسی همش بهم میگه کارت خسته کنندس و عقلم میگه نه دارم دیوونه میشم

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..

خوشبحالت کاش من قبول شده بودم💔

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چه رشته ای؟ 

هدفت چی بود؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچسب به کارت خیلی آرزوشو دارن

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 

خدایا ما چمونه؟یکی ارزوشه یکی که بهش رسیده نمیخواد

رشتت چیه؟

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
خوش ب سعادت چی دراومدی رتبت چند شد حالشو ببر همه آرزوی فرهنگیان دارن

آموزش ابتدایی 

۴۸۶۴

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
آموزش ابندایی

چن ماه خوندی براش؟من هرچی میخونم میدونم اخرش وخ کم میارم..البته رشتم زیسته...منابعتون چطوریه؟سخته؟

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
آموزش ابتدایی هدفم همین بود حالا نمیدونم چمه

اگر رشتت انسانیه که انتخابت خوب بوده

ولی اگر رشتت تجربی یا ریاضیه و حس میکنی لیاقتت بیشتره و انرژیشو داری بشین واسه کنکور بخون

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها اونایی که برا ماده ۲۸ میخونن تو ایتا گروه زدیم بیاین اونجا باهم بخونیم

آموزش ابتدایی  ۴۸۶۴

نه من اموزش ابتدایی نمیخوام امسال من برا اموزش ابتدایی قبول شدم ولی رفتم تو مصاحبه گفتم من ابتدایی نمیخوام اگه منو اونجا قبول میکنین ردم کنین من دبیری میخوام