2777
2789
عنوان

بگین ب خواهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 28 پست
درضمن بگواصلابه حرفای اون یاروفکرنکنه  خداقهرش میگیره وممکنه واقعااتفاقای بدبراش بیفته

اگه حرف حالیش بشه خیلی خوبه 

من تو سایت نگاه کردم دیدم خیلیا میگن پیشگویی و اینا که کردن درست در اومده 

دیگ خودم تایپیک زدم ببینم نظر دوستان چیه

من تمام عمرم دوبار فا  ل گرفتم یکی چرت و پرت کامل یکیش گیر کردم پیشش دیگه دوسال تمام زندگیم باهاش بود واقعا هم درست بود اگه میگفت فلان روز میشه واقعا میشد ولی دیگه بوسیدم گذاشتم کنار چون هر کاری میخواستم انجام بدم با ف  ال شده بود

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بهش میگم چرا رفتی پیشش اخه، گفت همه گفتن هر چی گفته درست بوده تا حالا به کسی اشتباه نگفته

چون خودش اعتقاد دارم و داره تلقین میکنه پس اتفاق میفته فقط سعی کنه ذهنش رو اروم کنه

بگو اون ک خدا نیست استغفرالله تو انقدر به حرفاش فکر میکنی،خود به خود اتفاق میفته.. اگه آینده پیش ب ...

دقیقا به هرچی فکر کنی سرت میاد 

اونایی هم که گفتن درست بوده چون منتظر اون اتفاق بودن و بهش فکر میکردن واقعا اتفاق افتاده فک میکنن این کارش درسته 

عین قانون جذبه 

میشه برای شفای بابام و سلامتی مامانم یه صلوات بفرستی 
نه اصلاوابدانمیشه اعتمادکرد  هیچ کسی نمیتونه آینده روپیش بینی کنه .اگه میشدجلوی خیلی اتفاقات ب ...

فقط به حرف دخترخالم گوش میده باهاش میره چیکار کنم باهاش اخه همش ناراحته😔

اخه یکی نیست بگه تو که میترسیدی  اینقدر چرا رفتی

طالع بین معروفی ب خواهرشوهرم گفته بود بزودی شوهرت میمیره..طفلک خیلی ترسیده بود..باز رفت پیشش گف چکار ...

بهش بگم صدقه بده؟ بعد کار خاص دیگه ای نباید بکنه؟

گفته یکی از بچه هاتو از دست میدی ولی گفت توانشو ندارم بگم کدومو

بگو تو روایت داریم با دعا تقدیر قطعی هم عوض میشه و

صدقه عمر رو زیاد میکنه

صدقه بده و دعا کنه

اگه درست هم پیش بینی کرده باشه همین دوتا کار صدقه و دعا باعث تعقیر میشه

بهش بگم صدقه بده؟ بعد کار خاص دیگه ای نباید بکنه؟

اره.بگو صدقه بده ب نیت دفع بلا برا اون بچه...طلسم هم ک نشده بخواد باطلش کنه

کاش خواهرت ب طالع بینه میگفت چکار کنم ک این اتفاق نیوفته..مطمئنا دعایی چیزی برا سلامتیش میده

زندگیتون پر از عشق