2777
2789
عنوان

بگین ب خواهرم چی بگم

83 بازدید | 28 پست

دیشب برام زنگ زد گفت یه نفر که تو این شهر خیلی قبولش دارن آیندشو پیش بینی کرده حالا بماند که چیا بهش گفته

از دیشب تا حالا سه بار برام زنگ زد به نظرتون میشه به این پیشگوها اعتماد کرد؟

من خودم کم بدبختی دارم تو زندگی خواهرمم زنگ میزنه همش ناراحته موندم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی گفته مگه اینقدر بهم ریخته نه من اعتقادی ندارم اگه پیشگو بود اینده خودش رو روبه راه میکرد

من بهش میگم چرا رفتی پیشش اخه، گفت همه گفتن هر چی گفته درست بوده تا حالا به کسی اشتباه نگفته

نه اصلاوابدانمیشه اعتمادکرد 

هیچ کسی نمیتونه آینده روپیش بینی کنه .اگه میشدجلوی خیلی اتفاقات بدرومیتونستن بگیرن 

ولی پیشگوهاخودشون توبدترین شرایط دارن زندگی میکنن وکلی مشکلات دارن .اگه میشدپیشگویی کردکه اول واسه خودشون پیشگویی میکردن

بگو اون ک خدا نیست استغفرالله تو انقدر به حرفاش فکر میکنی،خود به خود اتفاق میفته.. اگه آینده پیش ب ...

من خودم اصلا سمت این چیزا نمیرم و دوستم ندارم از آیندم کسی چیزی بگه 

الان رفته اونجا دیونه شده هر دیقه واسه من زنگ میزنه من خودم کم مشکل ندارم تو زندگیم

وای پیشگویی حرااامه 

بهش بگو اصلا باور نکن کار راحتی نیست که هرکی رسید بتونه پیشگویی کنه 

بگو اگه خیلی زرنگه بگه قراره ایران چی بشه با این وضع الان😐

میشه برای شفای بابام و سلامتی مامانم یه صلوات بفرستی