2777
2789
عنوان

خانه داری یا شاغل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 15076 بازدید | 167 پست
متاسفانه تفکر غلطیه که جامعه تو ذهن ما انداخته دختر مستقل و...😐😐😐 درصورتی که واقعا بخوایم منطقی ...

ممنون ازت عزیزم.ایشا هم شاغل ها هم خونه دارها موفق بشن چون هر کدوم ب نحوی زحمت میکشن.اره خیاطی بلدم عزیزم.

اتفاقا امروز رفتم دانشگاه ثبت نام هنوز نیومده.قسمت بشه دانگشاهم رو میرم برا دل خودم ن برا شاغل سدن چون سنم رفته بالا دیگه کار برا من نیست.

منم بعنوان یه شاغل اگه مسکن و ماشین درست و حسابی داشتیم و حقوق همسرم مکفی بود نمیرفتم صبح 8 تا 5 تا ...

اره واقعا خیلی سخته.خدا کمکتون کنه.همسر منم صبح میره شب میاد دیگه نای حرف زدن هم نداره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین برو یه خرفه رو ادامه بده برا خودت چیزی که دوسش داری خوشبختانه نگاهتم مالی نیست هرچی دوست داری ...

بله قصدم اینه برا خودم خیاطی انجام بدم مث همیشه.و در کنارشم درسمو ک الان دیپلمم تا لیسانس ادمه بدم اگه خدا بخواد.

اره واقعا خیلی سخته.خدا کمکتون کنه.همسر منم صبح میره شب میاد دیگه نای حرف زدن هم نداره.

متاسفانه با تایم کاری ما نمیتونیم نه زن خانه دار خوب باشیم(اشپزی و تمیز کاری و کار های خونه کم کاری داریم) نه شاغلی هستیم که لااقل پولش تامین مایحتاج و خرید خونه یا ماشین بشه(بخاطر حقوق ناچیز)

دیگه از رو ناچاریه در حد رفع دوسه تا قسط و وام پول لیزر  و ارایشگاه خودمون میشه

ان شاء الله تو هر صنفی حس خوشبختی بهمراه داشته باشیم

ممنون ازت عزیزم.ایشا هم شاغل ها هم خونه دارها موفق بشن چون هر کدوم ب نحوی زحمت میکشن.اره خیاطی بلدم ...

ببین اصلا سنت زیاد نیست که ولی میخوام بگم  کلا هرکسی یه طوری میخواد کسب درامد کنه این معنیش این نیست که فرضا منه خانه دار از فلان زن معلم ، دکتر کمترم 

اونکه خانه داره تا وقتی بهش نیازی نداره لازم نیست اصلا بره اون سمتا  چون مسئولیت خودتو هی داری سنگین و سنگین تر میکنی

من با اینکه زن شاغل فضیلتی داره به زن خانه دار   شدیدا مخالفم ببخشیدا بنظرم حرف مفته که به زور هل دادن تو سرمون

دانشگاهم اگه میری باز خیلی خوبه ، خودت و سرگرم میکنی خیلییی خوبه چون تو خونه موندن زیادم خوب نیست

یچیزی و برا خودت ادامه بده که با پیشرفتت کیففف کنی

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..
متاسفانه با تایم کاری ما نمیتونیم نه زن خانه دار خوب باشیم(اشپزی و تمیز کاری و کار های خونه کم کاری ...

اشکال نداره همین ک ب فکر زندگیت هستی و باری رو از دوش بقیه برداستی و خرج خودتو میدی خیلی خوبه.موفق باشی.

من شاغلم تازه من کار و درامدم معمولیه شوهرمم حقوقش میشه گفت در رنج کارمندی خیلی خوبه ماهی دوازده تومن میگیرم تصور اینکه برم از شوهرم سه چهار تومن پول تو جیبی بگیرم دیوونه م میکنه با احترام به خانم های خانه دار بنظر من اصلا بدیهیه که شاغل بودن بهتره 

عزیزم بی پولی ادم رو پیر میکنه نه شاغل بودن 😂

اره اگه مرد بی منت خرج کنه و زن نیاز نداشته باشه .و خونه داری انتخاب کنه خوب خوبه.

ولی با این حرفتون موافقم اگه غیر این صورت باشه زن نیازاش برطرف نشه تو خونه هم باشه و کار کنه غصه نیازاش پیرش میکنه.

اره اگه مرد بی منت خرج کنه و زن نیاز نداشته باشه .و خونه داری انتخاب کنه خوب خوبه. ولی با این حرفتو ...

بحث بی منت خرج کردن مرد جداست بحث درامدشم جداست که انقدری داره کار به بریز و‌بپاش خانم برسه یا نه؟در واقع تعریف ادم ها از خرج متفاوته 

خب عزیزم نمیدونم ولی اگه شاغل نباشی تو‌خونه آدم حوصله اش سر میره من خودم خونه داری دوست دارم ولی اگه خونه دار کامل باشم کسالت باره من مشتاق هیجانم مشتاق بیرون  روی و می خوام با شوهرم یکی و عجین شم عاشقانهذکنار هم کار کنیم با مردی عاشقونه ما رو درک می کنم با شور عشق و هنر تو این دنیای سرد و گرم با رنگ های آبی، قهوه ای که تحصیلکرده ها این مدلین قرمز و مشکی که بچه های شیطونن، بنفش و طوسی که شاه و ملکه این مدلین کمونیسم وار ملت تحول