2777
2789
عنوان

خانه داری یا شاغل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 15099 بازدید | 167 پست
خیلی ممنونم عزیزم،ولی من چون علاقه دارم ب زبان و صفر نیستم اونقدرا فک میکردم واسم‌راحت تر باشه...علو ...

علوم تربیتی اسونه یا سخت؟

کاردانی هم میتونیم بریم.

بدبختی اونجاس ما هر دوسه سال ی شهر هستیم بخاطر شغل شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقش درس رو حوصله ندارم ادامه بدم.برا مس انداز همسرم ی آپارتمان زده به نامم با طلاهام.گفته بعدا ماش ...

خوش به حالتون .من از خدامه تو خونه استراحت کنم راحت به خودم برسم شوهرم هم خرجم را بده .من کلی درس خوندم دانشگاه دولت روزانه قبول شدم .الان هم دانشجوی فوق لیسانسم و کلی درس و پایان نامه و... ...هفت ساله دارم کار می کنم و هنوز نتونستم یه ماشین بخرم  ولی یه خانم خانه دار دیپلمه بدون هیچ زحمتی  به راحتی صاحب یه آپارتمان شده .واقعا  خانم های خانه دار تو ایران مثل ملکه ها زندگی می کنند

خوش به حالتون .من از خدامه تو خونه استراحت کنم راحت به خودم برسم شوهرم هم خرجم را بده .من کلی درس خو ...

ممنون عزیز دلم ان شا...خدا خودش کمکت کنه ب آرزوهات برسی.

اخه میدونی چیه همه فک میکنن ک زنای خونه دار بخور بخوابن.ولی درصورتیه ک من تو ۷ سال زندگی مشترک هنوزم یبار غذا اماده یا سبزیجات اماده یا ترشی اینا نخریدم.هنوزم یبار برا نظافت منزل کسی نیومده یا بچه داری.اینها همه خودم انجام میدم.واقعااا وقت اضافه ندارم ک بخور بخواب باشم.

ممنون عزیز دلم ان شا...خدا خودش کمکت کنه ب آرزوهات برسی. اخه میدونی چیه همه فک میکنن ک زنای خونه دا ...

نکنه انتظار دارید وقتی نه سرکار می رید نه درس می خواید و وقتتون کاملا آزاده کارای خونه تون را هم یکی دیگه بیاد انجام بده؟دیگه یه غذا پختن و یه نظافت خونه چیه ؟اونم آپارتمان های پنجاه شصت متری فعلی که هفته ای یک بار دو ساعت وقت بذاری تمومه .خانم های خانه دار قدیم خیلی زحمت می کشیدن چون کارای خونه زیاد بود و هر خانواده ای چهار پنج تا بچه داشت. ولی با امکانات فعلی واقعا کار زیادی برای انجام دادن ندارند ‌.اینه که اغلب تا یازده صبح می خوابند و بعد هم می رند پی باشگاه و آرایش و مهمونی و خوش گذرونی.در صورتی که ما شش صبح بیدار میشم و پنج عصر جنازه مون می رسه خونه .اونوقت شما بدون کار و زحمت صاحب همه چیز می شید.

نکنه انتظار دارید وقتی نه سرکار می رید نه درس می خواید و وقتتون کاملا آزاده کارای خونه تون را هم یکی ...

چرا وقتی پیامو درست نمیخونید تظر میدید.دارم میگم اغلب زن های شاغل بخاطر کمبود وقت خیلی چیزارو آماده میخرن.ولی ما چون خونه داریم همه رو انجام میدیم.این خودش یعنی وقت بیشتری درگیر خانه داری و پخت و مز هستیم.

بعدشم درست نیست حرف زدنتون.بدون کار و زحمت صاحب همه چی میشید یعنی چه.

خیلی زنای خانه دار چووون کار بیرون نمیکنند حتی مجبورن جوراب و لباسای همسرشون رو بشورن و اتو کنن چراااااا چون خیلی ها مث شما میگن بدون زحمت و بخور بخوابین..دکتر بچه و باشگاه بچه و مدرسه و خریدای خونه، روزی دو وعده غذای گرم و خونه تکونی صفر تا صد و خیلی چیزای دیگه به عهده بگیرن.

تازه چون خونه دارن انتظار مهمون داری بیشتری هم ازش دارن.

چرا وقتی پیامو درست نمیخونید تظر میدید.دارم میگم اغلب زن های شاغل بخاطر کمبود وقت خیلی چیزارو آماده ...

بزار بگن شما و همسرت و خدا میدونین شما چقدر زحمت می‌کشید حالا بزار بقیه بگن چه اهمیتی داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ب نظرم وقتی ته دلت دوس داری شاغل شی پس بشو ک چن سال دیگه نشه حسرت،ولی خب بذاربچت ب سن مهد برسه بعد

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اینیم ک همسرت گفته رو فکر اکثر شوهراست ،فک میکنن زن بره سر کار نمیتونه ب خوبی ب زندگیش برسه ک خب ترس بیخود و اشتباهیه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بخدا همسرم اینقد رضایت دارخ از وضعیتمون و خودمم میدونم اگه درس بخونم یا برم سرکار یا شغل ازاد بچم کس ...

متاسفانه تفکر غلطیه که جامعه تو ذهن ما انداخته

دختر مستقل و...😐😐😐

درصورتی که واقعا بخوایم منطقی نگاه کنیم اونکه خانه داره بیشتر همه چیز دراختیارشه

متنفرم از این تفکر غلط متنفرمممم 

کی گفته فرضا منی که شاغلم هیچ دغدغه و مشکلی ندارم و کلی هم موفقم؟ اینا اشتباست بخدا

ادم مبتونه همسر موفق باشه ، مادر موفق باشه ، موفقیت که فقط شغلی نیست ، تازه تو میگی همسرتم وضع مالی خوبی داره و انقدر عاقله

اگه میخوای فعالیت کنی کارای دیگه هم هست ، مثلا شمع سازی ،بافتنی ، خیاطی ، نقاشی ، مجسمه سازی اینا کاراییه که من واقعا دوست دارم دنبالشون کنم ولی وقت ندارم 

خودتو اذیت نکن بخاطر این طرز فکر غلط که بینمون جا افتاده و هممون درگیرش شدیم ، با ارامش بچه تو بزرگ کن و بچه موفقی تخویل حامعه بده این خودش بزرگترین موفقیته ،

کمدبودن خانمای شاغل که بچهاشون و الان نگا بندازی دلت میسوزه اصلا انقدر بیتربیتن؟🤦🤦🤦

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..
بزار بگن شما و همسرت و خدا میدونین شما چقدر زحمت می‌کشید حالا بزار بقیه بگن چه اهمیتی داره

واقعا قلب آدم میشکنه از این حرفا.من هیچ وقت ب خانومای شاغل حرف بدی نزدم یا قضاوت نکردم چون جای اونا نیستم.

ولی من برا این زندگی چون خونه دارم و بقول بقیه بخور بخواب از خیلی چیزهام گذشتم ک خرج رو دست همسرم نزارم تا بتونیم خونه بخریم.

باشگاه نرفتم بخاطر شهریه.ارایشگاه نرفتم این ۸ ساله ازدواج کردم.هیچ عمل زیبایی یا چیزی انجام ندادم.حتی مسافرت نرفتم

درحالی ک اگه شاغل بودم شاید بیشتر برا خودم خرج میکردم.

چرا وقتی پیامو درست نمیخونید تظر میدید.دارم میگم اغلب زن های شاغل بخاطر کمبود وقت خیلی چیزارو آماده ...

ببین برو یه خرفه رو ادامه بده برا خودت

چیزی که دوسش داری

خوشبختانه نگاهتم مالی نیست هرچی دوست داری میتونی انتخاب کنی

اینجوری دیگه این دردسرارو هم نداری

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..

منم بعنوان یه شاغل اگه مسکن و ماشین درست و حسابی داشتیم و حقوق همسرم مکفی بود نمیرفتم

صبح 8 تا 5 تایم کاریمه از هفت پامیشم اماده میشم میرم تا برگردم خونه هم میشه 6

11 ساعت بیرونم

دیگه جونی واس زندگی ندارم

با توجه به تورم هم حقوق ها خیلی ناچیز شدن لااقل از یچیزی کم میذاری یجا دیگه جبران شه که نیس دیگه

یه کلاس باشگاه بری یا زبان میشه هشت و نیم خونه!

من بعد چ زندگی میخایی داشته باشی؟

چ حالی داری که بخایی زندگی کنی!