2777
2789
عنوان

مریضی بچه

38 بازدید | 10 پست

رفته بودم خونه مامانم امشب اومدیم خونمون بچم تب کرد .شوهرم فهمید کلی دعوام کرد که تو بازم بگو میرم خونه بابام و....یه سیلی هم زد که هم به من خورد هم به بچم که بغلم بود😢😢😢

چه ربطی به خونه پدرت داره، حتما خونه پدرو مادر خودش بری بچه شفا میگیره

آدم بی منطق😡😡😡

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور میتونه به این بی منطقی گو... رو به شقیقه وصل کنه؟ 

خونه مادرش کسی مریض نمیشه ؟ عقل هم داره شوهرت یا همیشه اینطوری مرخصه ؟ مثلا دلش واسه بچه سوخته مادرشو جلوی چشمش میزنه و انواع و اقسام خلأ شخصیتی براش به وجود میاره ؟ ننگ بهش 

.
چطور میتونه به این بی منطقی گو... رو به شقیقه وصل کنه؟  خونه مادرش کسی مریض نمیشه ؟ عقل هم دار ...

طفلی بچم خیلی ترسیده بود بهش گفتم این کاری که تو میکنی از سرماخوردگی هم بدتره...به اینده بچم امیدی ندارم چون خیلی دعوا داریم خیلی خوردم میکنه جلوی اون

اى بابا اخه چه ربطى به خونه پدر داره باهاش صحبت كن اخلاقش درست بشه دست بزن خوب نيست

خودش میدونه کارش درست نیس عصبی که میشه خیلی خطرناک میشه وقتی باردار بودم کتکم زد از بینیم خیلی خون.اومد ..خودش برد بیمارستان پشیمون شد

خودش میدونه کارش درست نیس عصبی که میشه خیلی خطرناک میشه وقتی باردار بودم کتکم زد از بینیم خیلی خون.ا ...

پشيمونى چه سودى داره مردى كه زن باردارشو كتك بزنه اون ديگه مرد نيست مراقب خودت و زندگيت باش مشاوره ببرش

خدايا شكرررت✨