2777
2789

مدلش پایینه ولی اگه از نظر فنی مشکلی نداره خوبه.چند؟؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیپ دو‌ خوب نیست، از یه سرعتی به بالا دیگه راه نمیره، به درد سرعت کم‌ تو‌ شهر میخوره اونم کوچه خیابون! بزرگراه و‌ اتوبان و‌… کلافه‌ت میکنه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
۹۳ خیلی قدیمیه و کارکردش هم مسلما بالاس و پرخرج تر  مدل بالاتر بگیرید حداقل ۹۷

خب مسلما پول داشته باشه صفر میگیره خاهرررر

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

پولمون ۲۳۰ تومان با این پول نمیشه ساینا چه جوریه

۲۰۶ بهتر از ساینا هست

۲۲۵ خوبه؟

دو سال پیش ۲۰۶ تیپ پنج که مدل ۹۵ بود ۱۲۰ فروختیم.خیلی عالی بود هعییی 

چقد گرووون😑

پولمون ۲۳۰ تومان با این پول نمیشه ساینا چه جوریه

ساینا شنیدم خوبه حداقل صفرش میخری بعدا ک پول دستت اومد میفروشی و ۲۰۶ مدل بالاتر میخری

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹
دو سال پیش ۲۰۶ تیپ پنج که مدل ۹۵ بود ۱۲۰ فروختیم.خیلی عالی بود هعییی  چقد گرووون😑

البته یک سال و نیم پیش