2777
2789
عنوان

لاغری شکم

84 بازدید | 17 پست

من جدیدا ی مدته خیلیی میخورم و خب یکم چاغ شدم  . راه حلی سراغ دارید ک بتونم فقط شکمم رو اب کنم. اینم بگم کنکوریم و درس میخونم رژیمای خیلی سخت نمیتونم انجام بدم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

ورزشای شکمی انجام بده

...و اینکه کمتر بخور🤕😉

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ورزشای شکمی انجام بده ...و اینکه کمتر بخور🤕😉

😂خب چیکار کنم جلوی خوردنمو بگیرم اخه شکموعم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂خب چیکار کنم جلوی خوردنمو بگیرم اخه شکموعم

#شکمو#‍نباش😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
#شکمو# ‍نباش😄

مرسی توصیه خیلی مفیدی بود😂

...و کاربردی🤣🤣

چاق شدنت به خاطر اینه که داری برای کنکور میخونی و تحرک ات خیلییییییی کم شده ...من خودمم خیلیییی چاق شده بودم دیگه دیدم اگه همینطوری پیش برم دیگه میترکم😂🤭 از قبل عید شروع کردم به لاغر کردن و الان خیلییییی لاغر تر شدم و خوب شدم....

ببین سعی کن زیاد هله و هوله نخوری و حتمااااااااااااا روزی یه ساعت ورزش کن ...این که تحرک داشته باشی نمیذاره چاق بشی و لاغرت میکنه تازه یه بخشی از جوش هاتم به خاطر همین کم تحرکی و چاق شدنه ...من از وقتی لاغر کردم تماممممم جوش هام از بین رفت و دیگه جوش نمیزنم...

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

دوران کنکور لعنتی آدم به همه چیز خودش گیر میده ..روحیه آدم اصن داغون میشه🤦‍♀️

یه پیج ورزشی هم تو اینستا دارم که خیلیییی خوبه انواع ورزش ها رو یاد میده عکس پیجشو میذارم برو حتمااااااا ورزش های متنوعی یاد میگیری ..من خودم همینجوری کلی لاغر کردم و خوشتیپ شدم😍🤩

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

قشنگمم قد و وزنت چنده؟؟؟

اگه اطلاعات بیشتری خواستی یا سوالی داشنی میتونی تو خصوصی بپرسی ...😉😁😚😊😘

چاق شدنت به خاطر اینه که داری برای کنکور میخونی و تحرک ات خیلییییییی کم شده ...من خودمم خیلیییی چاق ...

مرسی عزیزدلم اگر بتونم ک حتما ورزش مبزارم تو برنامم. البته من الانم چاق نیستم 😂 اخه قبلا خیلی لاغرتربودم الان ی دوسه کیلو اضافه کردم بعد حس میکنم شکم دراوردم ولی بازم وزنم حساب کردم نرمال بود ولی خب دوس دارم لاغرتربشم. من هله هوله خیلی نمیخورم خیلی کم میخورم.و گاهی برم‌یچی شیرین بخورم خوراکز برای مدرسه اره وگرنه فقط همون قنده ک باچایی میخورم. و شیرینی هم هرچن ماه یبار.

دوران کنکور لعنتی آدم به همه چیز خودش گیر میده ..روحیه آدم اصن داغون میشه🤦‍♀️ یه پیج ورزشی هم تو ا ...

ارع واقن دوران کنکور خیلی سختع وقتت کمه همش استرس . مرسییی عزیزممم😍از گوشی مامانم دنبال میکنم حتما بخاطر درسام خودم اینستا حذف کردم

قشنگمم قد و وزنت چنده؟؟؟ اگه اطلاعات بیشتری خواستی یا سوالی داشنی میتونی تو خصوصی بپرسی ...😉😁😚😊 ...

من قدم ۱۵۶ ۱۵۷هست

وزن گرفتم با لباسام ک ژاکت تنم بد و کفش اسپرت پام بود ک اونا خودش هم سنگینه ۵۷بودم و یدون اونا بخوام حساب کنم حداکثر۵۶خواهم بود. فقط مشکلم شکمم هست بااینکع شکمم بزرگ نیس اصن و درکل لاغرمحسوب میشم درظاهر ولی دوست دارم شکمم کاملا تخت بشه 

من قدم ۱۵۶ ۱۵۷هست وزن گرفتم با لباسام ک ژاکت تنم بد و کفش اسپرت پام بود ک اونا خودش هم سنگینه ۵۷بود ...

منم سال اول کنکورم خوب بودم ولی چون چند سال پشت کنکور موندم چاق شدم ...الان هنوزم دارم سعی میکنم وزنمو بیارم پایین البته چاق نیستم و حتی هرکی میبینتم میگه خوش تیپی چون هم قدم بلنده و هم فرم بدنم خوبه و هیکلم پره ولی خودم دوس دارم لاغر تر بشم😁

من قدم ۱۷۲ و وزنمم هفتاد و خورده ایه...

من قدم ۱۵۶ ۱۵۷هست وزن گرفتم با لباسام ک ژاکت تنم بد و کفش اسپرت پام بود ک اونا خودش هم سنگینه ۵۷بود ...

حالا اون یه ذره شکمو ولش کن 😂