اطلس21 مدیر عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 1474 عنوان کمکک😭 | مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 27 پست بچه ها از زندگی افتادم کمکم کنید😢 چند روزه تو دستشویی سوسک ریز و یکم بزرگ میبینم حالا تو دستشویی و چاه سم کامان زدیم که سوسک نیاد حالا از این میترسم که امشب حالت خفگی بهشون دست بده همشون بیان بیرون بنظرتون میان بیرون یا همونجا میمیرن🤮 1401/08/28 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اطلس21 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 1474 اول که یه چیزی بذار خروجی و ورودی ملتها دوم تا نیم ساعت دیگه میزنن بیرون خونتون سوسک بارون میشه😂😂 ... واقعا میان بیرون
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24420 خب این لامصبا از کجا اومدن خدا لعنتشون کنه هر چی سوسکه تو ی کانال حیات وحش عضوم چن روز قبل ی کیلیپ از سوسک حموم گذاست عجیبببمیتون فشاری ۹۰۰برابر وزن بدن تحمل کن از سوراخ ۸ میلیمتری رد بشن و تو لوله با ارتفاع ۳ میل راحت راه برن..اصلا عجیب بود کیلیپش تو ازمایشگاه گرفته بودن مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
لنتی عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 324 واقعا میان بیرون اگه ورودی خروجی چاه باز باشه آره و خدایی که در این نزدیکیست
1998ghazalbanoo عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 664 تو ی کانال حیات وحش عضوم چن روز قبل ی کیلیپ از سوسک حموم گذاست عجیببب میتون فشاری ۹۰۰برابر وزن بدن ... 😂😂😂😂آخ خدا من چقد ازین موجود بدم میادددددد خدا یچیزی میدونس ب این قدو هیکل نداد چ.س اندازشه داره ما خانومارو بیچاره میکنه اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24420 😂😂😂😂آخ خدا من چقد ازین موجود بدم میادددددد خدا یچیزی میدونس ب این قدو هیکل نداد چ.س اندازشه داره ... من کلا با هیچ چیزی جز سگ مشکل ندارم ولی واقعا اون مدل راه رفتنشون چون ارتفاع چند میل واقعا جااب بودفک کن رو اون بند اول پاهاش ک نزدیک بدنه راه میرف باقیشو صاف رو زمین میکشید مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
1998ghazalbanoo عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 664 من کلا با هیچ چیزی جز سگ مشکل ندارم ولی واقعا اون مدل راه رفتنشون چون ارتفاع چند میل واقعا جااب بود ... ازش بدم میاد بدم میادددد خدا بسوزونتش ک همه جا هست اصن مور مورشدم اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
1998ghazalbanoo عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 664 من کلا با هیچ چیزی جز سگ مشکل ندارم ولی واقعا اون مدل راه رفتنشون چون ارتفاع چند میل واقعا جااب بود ... رفتی کلیپاشونو دیدی فک کردن کشته مردشونی پاشدن اومدن خونت اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24420 ازش بدم میاد بدم میادددد خدا بسوزونتش ک همه جا هست اصن مور مورشدم 😂😂ای عزیزم چ شکاری ازش مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
1998ghazalbanoo عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 664 😂😂ای عزیزم چ شکاری ازش خونه قبلیمون بود بعد ک اساسکشی کردم خونه جدید همش وحشت داشتم نکنه با وسایل اومده باشن چند تاشونو دیدم سگ کش کردمشون اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24420 رفتی کلیپاشونو دیدی فک کردن کشته مردشونی پاشدن اومدن خونت نه سوسک ندارم خونه باشه ام مشکلی ندارم فقط سگ طرفم نیاد هر حشره مشره ایی بود موردی نداره مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
1998ghazalbanoo عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 664 نه سوسک ندارم خونه باشه ام مشکلی ندارم فقط سگ طرفم نیاد هر حشره مشره ایی بود موردی نداره خداروشکر چون اکثر خونه ها هست یکی ازدوستام کل خونرو سمپاشی کرد رفت خونه مامانش برگشت بازم سوسک بود😐 اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24420 خونه قبلیمون بود بعد ک اساسکشی کردم خونه جدید همش وحشت داشتم نکنه با وسایل اومده باشن چند تاشونو دید ... 🤣🤣🤣🤣تصورت کردم در حال جنگ با سوسک...تو رشته دانشگاهم واحد حشره شناسی داشتم کلی ازین سوسکا زنده از شاخکشون میگرفتم مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
1998ghazalbanoo عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 664 🤣🤣🤣🤣تصورت کردم در حال جنگ با سوسک...تو رشته دانشگاهم واحد حشره شناسی داشتم کلی ازین سوسکا زنده ا ... 😂😂😂جالبه من ک ازشون فراریم از درو دیوارمیان تو بعد تو ک تو کارشی از یک کیلومتریت رد نمیشن اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️