2777
2789
عنوان

کمکک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 27 پست
خب این لامصبا از کجا اومدن خدا لعنتشون کنه هر چی سوسکه

تو ی کانال حیات وحش عضوم چن روز قبل ی کیلیپ از سوسک حموم گذاست عجیببب

میتون فشاری ۹۰۰برابر وزن بدن تحمل کن از سوراخ ۸ میلیمتری رد بشن و تو لوله با ارتفاع ۳ میل راحت راه برن..‌اصلا عجیب بود کیلیپش تو ازمایشگاه گرفته بودن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ی کانال حیات وحش عضوم چن روز قبل ی کیلیپ از سوسک حموم گذاست عجیببب میتون فشاری ۹۰۰برابر وزن بدن ...

😂😂😂😂آخ خدا من چقد ازین موجود بدم میادددددد خدا یچیزی میدونس ب این قدو هیکل نداد چ.س اندازشه داره ما خانومارو بیچاره میکنه 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
😂😂😂😂آخ خدا من چقد ازین موجود بدم میادددددد خدا یچیزی میدونس ب این قدو هیکل نداد چ.س اندازشه داره ...

من کلا با هیچ چیزی جز سگ مشکل ندارم ولی واقعا اون مدل راه رفتنشون چون ارتفاع چند میل واقعا جااب بود

فک کن رو اون بند اول پاهاش ک نزدیک بدنه راه میرف باقیشو صاف رو زمین میکشید

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من کلا با هیچ چیزی جز سگ مشکل ندارم ولی واقعا اون مدل راه رفتنشون چون ارتفاع چند میل واقعا جااب بود ...

ازش بدم میاد بدم میادددد خدا بسوزونتش ک همه جا هست اصن مور مورشدم 

من کلا با هیچ چیزی جز سگ مشکل ندارم ولی واقعا اون مدل راه رفتنشون چون ارتفاع چند میل واقعا جااب بود ...

رفتی کلیپاشونو دیدی فک کردن کشته مردشونی پاشدن اومدن خونت

ازش بدم میاد بدم میادددد خدا بسوزونتش ک همه جا هست اصن مور مورشدم 

😂😂ای عزیزم چ شکاری ازش

رفتی کلیپاشونو دیدی فک کردن کشته مردشونی پاشدن اومدن خونت

نه سوسک ندارم خونه باشه ام مشکلی ندارم فقط سگ طرفم نیاد هر حشره مشره ایی بود موردی نداره

نه سوسک ندارم خونه باشه ام مشکلی ندارم فقط سگ طرفم نیاد هر حشره مشره ایی بود موردی نداره

خداروشکر چون اکثر خونه ها هست یکی ازدوستام کل خونرو سمپاشی کرد رفت خونه مامانش برگشت بازم سوسک بود😐

خونه قبلیمون بود بعد ک اساسکشی کردم خونه جدید همش وحشت داشتم نکنه با وسایل اومده باشن چند تاشونو دید ...

🤣🤣🤣🤣تصورت کردم در حال جنگ با سوسک...تو رشته دانشگاهم واحد حشره شناسی داشتم کلی ازین سوسکا زنده از شاخکشون میگرفتم

🤣🤣🤣🤣تصورت کردم در حال جنگ با سوسک...تو رشته دانشگاهم واحد حشره شناسی داشتم کلی ازین سوسکا زنده ا ...

😂😂😂جالبه من ک ازشون فراریم از درو دیوارمیان تو بعد تو ک تو کارشی از یک کیلومتریت رد نمیشن