2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143405 بازدید | 608 پست

جاریت میخواسته جلوت کم نیاره ولی شوهرش متاسفانه از روش بدی ب رخرد کرده جفتشون خام و دیونن دوباره نرو باهاش کلا با خانواده شوهر و ایل شوهر واسه خرید هیجی نرید بهترین هم ک باشن چشم و هم چشمی میکنن

ی وقتایی با شوهرم میریم بیرون یک دوری بزنیمتوی پاساژا میگردیممثلاً چیزی میبینم میخوام قیمت بگیرم به ...

من خودم شاغلم هر ماه اولویت بندی می کنم خدا شاهده همیشه اولویت آخر خودم بودم و شده پولم تموم شده حتی اون چیز کوچیک هم که قرار بود بخرم نخریدم . چون قسط زیاد داریم بار ها شده همسرم بهم اصرار کرده که فلان لباس رو بخر ولی خوب من می دونم داره پول فلان قسط رو می ده لباس برای من . بعضی وقت ها هم شده پول اضافه اومده و هر چی خواستم همون لحظه خریدم و کلی خوش گذرونی کردیم باورم نمیشه یه خانوم چقدر خودشو می تونه کوچیک کنه اونم جلوی کاری و برادر شوهر بگه برام کم لباس خریدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار جاری خیلی بچگانه و لوس بوده، اینهمه اصرار و پافشاری برای ترید مانتو با توجه به اینکه خریدهای دیگه هم داشته منم بودم وبا این رفتار واقعا داد میزدم اعصاب ادم تا یه حدی میکشه اینم با این اوضاع تورم شدید، ونکته. دوم استارتر این ماجرا کار شما هم خیلی زشته اینهمه کاربر نظر دادن اصلا نه جواب میدید نه هیچی، کلا به همه بی احترامی میکنید من جای جاری شما باشم هیچوقت باهاتون بیرون نمیرم چون بلد نیستید احترام بذارید

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

کاشکی منبع درآمد خودت هم میگفتی ؟امیدوارم هرکی تو این سایت به دروغ خودشو خیلی خوب و جدا از جامعه نشو ...

آرام باش 😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
آرام باش 😂

آخه همین چاخان پاخان ها باعث ناامیدی ۹۰ درصد این سایت میشن که همشون حقوق کارمندی و کارگری دیگه

و شاید تازه عروسی که کم سنه ناامید بشه و طلاق بگیره گناهش گردن همچین دروغگوهایه

کاشکی منبع درآمد خودت هم میگفتی ؟امیدوارم هرکی تو این سایت به دروغ خودشو خیلی خوب و جدا از جامعه نشو ...

الهی امین اره بخدا یه جوری میان میگن ماهانه ۱۰تومن میگیرم کم میارم حقوقا هم همه بالای صد و مانتورو ۵و ۶تومن بخدا من که افسرده شدم فک میکنم فقط منم که جای دیگه سیر میکنم

الهی امین اره بخدا یه جوری میان میگن ماهانه ۱۰تومن میگیرم کم میارم حقوقا هم همه بالای صد و مانتورو ۵ ...

نه بابا اکثراً یه مشت دروغ گوی عقده ای هستند

اینجا دارن رویاهاشونو داد میزنن

موافقم . خانم هایی رو می بینم که وقتی چشمشون به یه لباس میفته از خود بی خود میشن بابا یه کم مراعات ک ...

ی وقتایی با شوهرم میریم بیرون یک دوری بزنیم

توی پاساژا میگردیم

مثلاً چیزی میبینم میخوام قیمت بگیرم به شوخی میگه من توی مغازه اصرار میکنم ولی تو نخریا پول همرام نیست

این شده یه شوخی بینمون

حالا جدی هم بگه بخر من باز میپرسم الکی تعارف میکنی یا واقعی

هر دو با خنده و شوخی میگذریم ازش

تا حالا سره خرید دعوا نکردیم

خانم های نی نی سایت چرا اینقدر مردپرست هستند ؟! میگه شوهرش عربده کشیده و بهش بی احترامی کرده باز هم ...

دقیقا

همین فکرو میکردم وقتی کامنتا رو میخوندم

حالا نمیدونن جاری تو چه وضعیتی بوده یا چه پیش زمینه ای با شوهرش داشته که این طوری کرده شاید سالی ی بارم خرید نمیبرش شوهره

من که متاهلم نیستم ولی کار مرده تو چشمم خیلی بد بود اول مرده کارش افتصاح بوده بعد به جاری میرسیم!!

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن