2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143473 بازدید | 608 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه همین چاخان پاخان ها باعث ناامیدی ۹۰ درصد این سایت میشن که همشون حقوق کارمندی و کارگری دیگهو شاید ...

اونی که قرار نا امید بشه و با چند تا حرف طلاق بگیرد بهتر زودتر بگیرد . حقیقتا باید پذیرفت توی جامعه قشر پولدار کم نداریم چه خوشمون بیاد چه نیاد . !

اشتباه میکنی هم اطرافم هم خودم تجربه شو دارم دیدم شنیدم . شاید چندبار اعصاب خوردی و دعوا باشه ولی کم ...

حرف شما هم درسته و این دعوا مال موقع که زن و شوهر تنها هستن باشه حداقل جلوی جاری آبرو داری میکرد ،یه چیز دیگه ام هست بعضی وقتا واقعا شوهر نداره و آدم مجبور ب قناعت هست ولی وقتی شوهر توان مالی نداره آدم میتونه جروبحث کنه زور زن اگه بیشترشوهرباشه به خواسته اش میرسه ک البته بعضی مردها خیلی بداخلاق و گند هستن و درآخر شوهر خسیس ک پول نمیده رو جرواجر کنی همونه که هست عوض نمیشه

رفتار اونا ربطی به من نداشت که این حرفو زد

دیگه بهش نگو باهات بیاد

شایدم جلوی تو زیاده روی کرده که شوهرش هم صداش دراومده

اگر جاریت خرید کردناش همیشه همین طوری زیاد بود قطعا شوهرش عادت داشت و جلو شما دعواشون نمیشد

جاریت خواسته خودنمایی کنه که خودش ضایع شد

حتما جای قیمت مناسب رفتن.این خانوم معلومه از دعوای جاری و برادر شوهرش خوشحاله.برادر شوهر خوبی دارید

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

اشتباه میکنی هم اطرافم هم خودم تجربه شو دارم دیدم شنیدم . شاید چندبار اعصاب خوردی و دعوا باشه ولی کم ...

و زنی هم که بدونه شوهرش نداره و از این ادا ها دربیاره عصاب خورد کنی درست کنه از چشم شوهرش میوفته

حرف شما هم درسته و این دعوا مال موقع که زن و شوهر تنها هستن باشه حداقل جلوی جاری آبرو داری میکرد ،یه ...

اصلاح میکنم وقتی شوهر توان مالی داره آدم با حرو بحث اگه زور زن بیشتر باشه به خواسته اش میرسه

مگه با جاری و برادر شوهر هم میرن خرید 😂😂 فکر کنم فقط منو جاریم سالی یک بار هم همو نمیبینیم و شماره همو نداریم !

برای خرید هم باید زنوشوهر توی خونه صحبت کنن که تا چه مقدار خرج کنن

کار هر دو خیلی اشتباه بوده

لایک نکنید 🙏

خب اگر مطلع باشه به نظرت براش مهمه

حالا ایشون مهم هست یا نیس براش کاری نداریم اخرش میشه این.

اما خانوما توشرایط نرمال وقت خرید هرررچیزی قبلش هماهنگ باشید باهمسرتون با منطق با شعورباشید. میدونید نمیشه توانش نیس زشته عقده ای بازی درنیارید. دوتاتیکشو بعدا بخرید.

parasoo1989@