2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143405 بازدید | 608 پست
اگر زن میدونه شوهرش نداره نباید بخره.ب اندازه جیبش خرید کنه.ن اینکه جوگیر بشه و آخرش ب دعوا ختم بشه

من نمیخوام راجع به جاری ایشون قضاوتی کنم

ولی خیلی شنیدم که میگن زنی که خرج نداره ارج نداره. من خودم به شدت مخالف این جمله هستم و گاها نتیجه ش میشه چنین بازخوردایی که طرف به شدت بی ارج میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیخوام راجع به جاری ایشون قضاوتی کنمولی خیلی شنیدم که میگن زنی که خرج نداره ارج نداره. من خودم ب ...

این خانم سیاست خرید و پول گرفتن رو نداشت متاسفانه.میتونست شوهرشو بکشه کنار یواشکی بهش بگه

یا مانتو رو میرفت پرو .....و بعد یواشکی ب شوهرش پیام میداد میخام این مانتو رو بخرم نظرت چیه.....و هرچی بود بین خودشون حل میشد.دغواش رو میتونید بیاد خونه باهم کنند ....ن اینکه جلو جاری و اهل بازار و مردم..... اما الان همین خانم چند وقته دیگه کلی خرید میکنه و استتار میاد میگه بچه ها یادتونه جاریم تو بازار چی کار کرد ....حالا رفته فلان فلان چیزو این قیمت خریده .....

این خانم سیاست خرید و پول گرفتن رو نداشت متاسفانه.میتونست شوهرشو بکشه کنار یواشکی بهش بگهیا مانتو رو ...

کاملا درسته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

توی این وضعیت اقتصادی چرا جاری ت رو بردی جاهای گرون گرون خودت هم خرید کردی دل بنده خدا رو آب کردی

خب شاید شوهرش نداشته باشه

اگه قصد خرید داشتی باید تنهایی میرفتی

الان اون زن بدبخت خیلی سرخورده شده

خب خانما برن لباس فروشی دلشون میخواد ، یعنی متوجه این نیستی؟!؟؟

فی فی🫧و گل ها🌸
تاحالا ندیده بودم برای خرید هم کسی دعوت کنن همراه خودشون🤣فک کن میخای مانتو بخری یه گروه الاف آدم با ...

اره دقیقا

بعد خودت خرید کنی دل بقیه رو هم آب کنی

قطعا آدم توی رودربایستی قرار میگیره

فی فی🫧و گل ها🌸