2777
2789

من تازه درگیره شپش شده بودم. چنتا شپشو رشک از موهام دراوردم سه روز همش راه های خونگیو امتحان کردم. چهار پنج روز بعد هم محلول دایلیس خریدم با شونه ی فلزی ی شب رو موهام بود صبحش شونه کردم اصلا هیچی نیومد رو شونه. و اینم بگم ک سرم دیگه نمیخاره . دو سومشو زدم ب موهام. . موهام بلنده ولی بسیار نازک تا کمر. ینی مطمعن شم تموم شده؟

ن تا وقتی ک رشک ها رو کانل در نیاوردی مطمئن نباش شامپو فقط شپش های زنده رو میبره

بعدم یک هفته بعد باید بزنی وگر حواب نداد باید یک چیز دیگ امتحان کنی شامپو رو هر روز هر رز امتحان نکنی ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه هر راهی رفتم اثر نکرد.

از با سلام قطره کیمیا گرفتم.واقعذ معجزه کرد. دردسر و شستشو و هر روز حمام و ملافه شوری و... هم نداره

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

آره برا من جواب داد 😄 کامل پاک شد البته کم بود اتفاقی فهمیدم دو سه تا شپش هست تو سرم چند روز قبلش رفتم مهمونی مجبور شدم شب بمونم بعددختر نوجوون مدرسه ای داشت موهاش هم بلند بود کنار من خوابید موهاش هم پخش و پلا خیلی بهم نزدیک بودیم‌ اومدم خونه دو روز بعد سرم شدید خارش گرفت فهمیدم بیچاره شدم🤣دویدم داروخونه از همین بهم داد گفت چون خیلی قوی هست بیشتر از یکبار در سال نباید استفاده بشه 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

شامپو رو الان زدی یه بارم هفته بعدش بزن 

با شامپو فقط حشره های پدیکلوز از بین میرن .ولی رشک ها هنوز هستن برای اونا یا باید از کسی بخواهید جدا کنه از سرتون 

یا محلول سرکه با نسبت ۵۰درصد درست کنید و به موهاتون بزنید 

علاوه بر شما باید اعضای خانواده هم اگه دارن همزمان درمان بشن 

با جارو برقی تمام قسمت های خونه اتاق خواب و مبل ها و فرش رو تمیز کنید 

ملافه و کلاه و روسری و اینا رو با اب داغ بشورید و اتو کنید 

وسایل غیرقابل شست و شو مثل برس و اینا رو تو پلاستیک مشکی بزارید درشو ببندید تا ۵و ۶روز 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

فک کنم رفته باشن دیگه، تف به شپش😓

نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔    🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃

باید یکی رشکارو برات دربیاره.بعداین که این محلول ها باید هفته ای یکبار گذاشته بشه روسرت.یعنی هفته ی اول ودوم.هرهفته یکبار.وبعدش هم باید دومرتبه موهاتو چک کنی.بایکبارمحلول زدن ازبین نمیره.چندراه دیگه م خست.سرتو روغن زیتون فراوون بریزبزار چندساعت بمونه روسرتم یه چیزی بکش مثل پلاستیک بعد بروحموم.باشونه ریز موهاتو چندین بار شونه کشی کن هربارشونه میکشی موهاتو.شونه روبشوردومرتبه.دوباره بکش.

بعد با شامپو ابکشی کن سرتو.

یا میتونی لطیفه بزنی موهات همون لحظه شونه بکشی.لطیفه جدامیکنه رشک هارو.

یاازترکیب سرکه وجوش شیرین وکمی اب بریز روسرت ،پلاستیک بکش چنددقیقه بعد بشور

حتی نفت خیلی خوب ازبین میبره شپش هارو

ولی تمام اینها باید تکراربشه

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
قیمتش چقدره ؟من توی گوگل نگاه کزدم 500 و خورده ای

وای

نه بابا

من پارسال خریده بودم ۶۰ تومن. دیگه الان ۱۵۰تومن بیشتر که نیست

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!