2777
2789

۳ سال پیش یه اقایی که همکلاسیم بود باهم شروع به راه اندازی کاری  کردیم و کم کم به خاطر مشکلاتم خیلی کمکم می کرد و در ارتباط بودیم (رابطه دوستانه و هیچ رابطه خارج عرفی وجود نداشت) ولی زیاد زنگ می زد برای کار مشترکمون و درس و مشکلات خانوادش صحبت می کرد 

تا اینکه به خاطر یه اتفاقی که من اصلا فکر نمی کردم به اون ربطه داشته باشه زنگ‌زد ..با عصبانیت که تو‌مثل خواهرم بودی من غیرت دارم روت و بعدکلی مشاجره گفت اصلا من .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت من یک ساله متاهلم   دقیقا قیافه من اصلا مغزم هنگ کرد کسی که ۲۴ زنگ می زد پیام می داد هروقت زنگ می زدی جواب می داد چطوری عروسی کرده بود که حتی من نفهمیده بودم شب عروسیشه حتی شب عروسی و فرداشم یعنی من نفهمیده بودم بهش گفتم دیگه اصلا درست نیست به من زنگ‌ بزنی و پیام بدی چون خانوادت مذهبی هستن و خانمت هم اطلاع از نوع رابطه نداره بعد اولش سه ماه زنگ زد بعد 

منو بلاک کرد دوباره بعد سه ماه پیام داد و یه شعر فرستاد و‌گفت من دارم طلاق می گیرم اصلا با زنم اوکی نیستم و...گفتم دروغ می گی قسم و ایه و هرکاری می کنم بلاک می کنم با خط دیگه یا میاد محل کارم و.. واقعا نمی دونم چیکار کنم هرچی هم می گم خانمت می گه مگه فکر می کنی ون عاشقتم که بهش خیانت می کنم ،😐