من کلا هیچ خواستگاری نداشتم و ندارم . ۲۰ سالمه و خیلی دعاها کردم برای خودم اما اصلا دعا و چله تاثیری نداشت . بیخیال شدم و خیلی جاهای زیارتی رفتم و دعا کردم و تبرک و
... اما کاملا بی اثر بود . بنظرم ازدواج یه چیز کاملا خانوادگیه . یعنی مثلا یا آشنات باشن و خانوادتو اول میپسندن پدرمادرتو بعد میان خواستگاری تو . یا باید فامیل داشته باشی یا دوستای خانوادگی زیاد ! من خودم خیلی جاها میرم آرایشگاه ،خرید ، دانشگاه اما اونجا کاملا محیطایی هست که هر کس کار خودشو انجام میده و موردی برام پیش نیومده . یه دعانویس هم بهم گفت که برات طلسم نوشتن که فکر میکنم شاید دلیلش این باشه چون به خودم میرسم ولی به چشم کسی نمیام . ولی علت اصلیش همون خانوادم هستن و من کاری از دستم برنمیاد که ما شهر غریبیم و هیچوقت تو هیچ مراسمی شرکت نمیکنیم و هیچ فامیلی هم نداریم بیشتر دختر داریم تا پسر !!!! ولی ناراحتم چون نهایت تا ۲۵ _۶ دیگه سن ازدواجه از اون به بعد خیلی سخت یکی پیدا میشه بهت بخوره ...😒😒😒😑😑💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج هدفت نباشه، راههای دیگهای هم برای ادامه زندگی هست، سعی کن توی سایر ابعاد زندگیت انتخابهای خوبی داشته باشی، خود به خود موردهای خوب برای ازدواج هم سر راهت قرار میگیره.
و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.