2777
2789
عنوان

خواستگار ...😒😒😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 25 پست

عجله نکن بابا سنت کمه،هروقت که خدابخواد و وقتش بشه خودش اتفاق میفته وپیش میره. از مجردیت لذت ببر.بیخیال ما کجاروگرفتیم‌که ازدواج کردیم.

خیلی هم دقت کن توی انتخابت.اصلا ازدواج نکنی خیلی بهتره تا اینکه با آدم اشتباهی ازدواج کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید باورنکنی ولب تا۱۶سالگی‌ ۴۳خواستگار رسمی داشتم حالا جداازونا که یه مامانم اینا گفتن و قبول نکردم بیان بااینکه سطع مالی خوانواده ام متوسط یود اخرشم یه شوهری گیرم اومده روزی هزاربارمیگم کاش هیچ وقت ازدواج نکرده بودم من الان هم یه سال ازت کوچیکترم کاش شرایط توروداشتم میتونستم درس بخونم و به ارزوهام برسم عزیزم هنوز خیلی زوده یخدا نمیگم همه ولی از۱۰۰درصد۹۰درصد اژدواج های ۲۰و۱۸به پایین به طلاق ختم میشه الان برو رو خودت کارکن توهیچ مشکلی نداری بروخودت دوستای جدید پیداکن درستو بخون بروباشگاه کوهنوردی کافی شاپ کلاس های اموزشی رستوران و....موفق شو میبینی چجوری خواستگارا ردیف میشن

إن شاءالله به وقتش خدا بهترین رو سر راهت قرار بده

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ما هم فامیل زیاد داریم  هم رفت و آمد  من شاغلم تو اجتماعم  زیادم آدم دورو برم هستن ...

عجیبه . وقتی که فامیل داری اینهمه آدم دوروبرته خواستگار که خیلی راحت میاد !

عجیبه . وقتی که فامیل داری اینهمه آدم دوروبرته خواستگار که خیلی راحت میاد !

نمیدونم 

یکی میگه هنوز وقتش نشده 

یکی میگه هنوز قسمتت نشده 

یکی میگه برو سراغ دعا نویس 

اصن نمیدونم 

بخدا زنای مطلقه، زنای شوهر داری و میشناسم ک کلی خواهان و خواستگارای خوب دارنااااا خووووب 

ولی این وضعیت منه 

فقط میدونم داره دیر میشه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

[QUOTE=259898467]همین که خواهرت ازدواج کرده یعنی برای توام میاد . یعنی خانوادتو میشناسن ولی هیچکی خونه ی ما نمیاد 😒 ...[/QUOT

اولا فقط هدفت ازدواج و یه حلقه و نشون نباشه . 

دوما ازدواج بیشتر ازونیکه فکککرشو بکنی سختیای خودشو داره.

مسایلی برای ادم پیش میاد توزندگی که دلش لک میزنه برای مجردی. پس عجله نکن

سوما. خواستگار سنتی الان تو این دوره زمونه خیلی کم شده. خودت بگرد یکیو پیدا کن که آدم باشه. بعد باهاش اشنا شو خانوهده هاروهم درجریان بگذارید.  بگو بیاد خاستگاری، اگر بهونه اورد بزارش کنار. این چیزی بود که به ذهن من رسید. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

راستی اگر میخوای حقیقت رو بدونی ، اگر رفتی سراغ دعا نویس، کارت دیگه تمام هست و دیگه ازدواج نخواهی کرد. اگرم کردی ناموفق در میاد. 

راستی اگر میخوای حقیقت رو بدونی ، اگر رفتی سراغ دعا نویس، کارت دیگه تمام هست و دیگه ازدواج نخواهی کر ...

فقط واسم ف*ال گرفا.‌ ولی دعا ننوشت بنظرت بازم اینجوری میشه ؟؟😑😑😑

[QUOTE=259898467]همین که خواهرت ازدواج کرده یعنی برای توام میاد . یعنی خانوادتو میشناسن ولی هیچکی خو ...

من کسی رو پیدا نمیکنم آخه . همون هم باید خودش منو انتخاب کنه و بپسنده نه من 

فقط واسم ف*ال گرفا.‌ ولی دعا ننوشت بنظرت بازم اینجوری میشه ؟؟😑😑😑

فال نه طوری نیس اما اگر بری پیش دعا نویس . یا بهت بگن طلسم داری بیا دعا بنویسم باز بشه، حالا پیش هرررررکسی چه مااهر چه نیمه ماهر بدون بدتر میشه و یه گره بزرگ میفته روت‌