2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا دیسک گردن.....خیلی مراقب باش عود نکنه

من ۲ سال پیش بخاطر پریدن دخترم از  روی پله به پشت و گردنم، دقیق یک ماه تمام افتادم تو جا! همون موقع که ام آر آی رفتم گردن و کمرم مهره هاش آسیب دیده بود و گفتن دیسکه

بعد که اون یک ماهه تموم شد و کم کم برگشتم به زندگی عادی، گاه و بیگاه درد داشت و خیلی مراقبت میکردم، تا که یک ماه پیش رفتم باشگاه ایروبیک ، سر جلسه سوم باز عود کرد، خدا نشون نده به کسی وحشتناکه.... برا من مهره گردنم طوری باد میکنه که به داخل گلوم هم فشار میاره و حس خفه شدگی یا گیر کردن لقمه تو گلو (به مدت چند هفته مداوم) دارم، به شدت سردرد و کیپ شدن گوشها و درد فک، طوری که نمیتونم سرم رو بذارم رو بالش، انگلر روس سیمان و سنگ سرم رو گذاشتم!

و یه حس بد انگار کسی با وزن ۲۰ کیلو نشسته رو پشتت و داره فشارت میده به زمین

ینی خود گردن درده بین این دردها گم میشه

دکترا هم داروهاشون بهم نساخت آلرژی شدید داد کبدم و پوستم داغون شد و تا نزدیک یکسال حساسیت پوستی داشتم🤦‍♀️

در کل جز ویتامین دارویی ندارم، و تنها راه مراقبته

پس باید برم پیش متخصص ستون فقرات؟ نمیشه که من روزانه برای مدرسع مجبورم حداقل 6 ساعت پشت میز باشم😔

منم درس میخونم

اینطور مواقع گردنبد طبی میذارم که زاویه گردنم تنظیم باشه،

بالشت باید خیلی ارتفاعش کم باشه، به پهلو بخابی، گوشی زیاد دستت نگیری، وزن بیشتر از ۱ ۲ کیلو برنداری و....

و آها من الکترولیز هم رفتما، گفتن از اعصابته میزنه به گردنت و قرص آرامبخش داد که استفاده نکردم

با سلام

درد مزمن یا سندرم درد مزمن  نوعی از انواع درد است که با عناوین دیگری از قبیل درد سوزشی کند، درد مبهم، درد ضربان دار و درد تهوع‌آور نیز شناخته می‌شود. این درد می تواند مشکلات جسمی و روانشناختی زیادی برای کسانی که آن را تجربه می کند، ایجاد کند.

چنانچه بارها شنیده اید بخش زیادی از این دردها منشا روانی دارند و شناسایی این عوامل می تواند کمک زیادی به بهبود آن ها نماید.

این پژوهش توسط جمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود و همکاری شما عزیزان می تواند کمک بزرگی در جهت پیش برد کار نماید.

لطفا چنانچه مدتی است که ابا ین نوع درد دست به گریبان هستید، با تکمیل این پرسشنامه ما را یاری کنید.

به پاس قدردانی از همکاری شما درصورت تمایل پکیج مدیریت استرس برایتان ارسال خواهد شد. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecXfoBxCxK-I7E_3T-Gc7khPHWYaF1P2xcXNVEodru7K_tNQ/viewform?usp=sf_link