2777
2789
عنوان

حاجت. روا شدم 🥺😍

166 بازدید | 16 پست

من خودم حاجت گرفتم

دستاتو بگیر روبه آسمون سه بار بگو یالله

بعد خداروقسم به ب حرمت حضرت مهدی و امام رضا و شهید سعید سامانلو و شهید ابراهیم هادی

و حاجتتو بخواه از خدا

بعدش از این دوشهید بخواه در حقت برادری کنن

بعدهم هرچندتا صلوات یا چندصفحه قران یا هرررررچی خودت به دلت میفته تقدیمشون کن

خوشا ب سعادتت.

منم دعا کن

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن برای طفل پنج ساله منم یا دندون دردش خوب بشه یا هزینه درست کردن دندوناش بیاد دستم دوماهه عذاب میکشه

ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات

منم ازشون خواستم کمکم کنن بتونم دوچرخه برای پسرم بخرم تاالتماس بچها نکنه ان شاءالله بحق حرمت مهدی صاحب الزمان وامام رضا رومو بگیرن😔

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
انجام دادم برای حاجت رواییم دعاکنید ممنون

خب بازم خداروشکر ک حاجتتو گرفتی از خدا.شما ک خدا دوستت داره و آبرو داری پیش خدا .میشه ازش بخایی جای حلمامو برام پر کنه؟؟؟؟میشه شهدا رو قسم بدی ک در حقم برادری کنن؟؟؟ میشه با دل شکسته برام دعا کنی؟؟؟